БИКОВИЋ ПОДЕЛИО СТИПЕНДИЈЕ МЛАДИМ БОКСЕРИМА: Хвала вам што нас представљате у свету

Novosti online

23. 12. 2020. у 10:57

БИКОВИЋ ПОДЕЛИО СТИПЕНДИЈЕ МЛАДИМ БОКСЕРИМА: Хвала вам што нас представљате у свету

ФОТО: Боксерски савез Србије

Боксерски савез Србије наставља са лепим акцијама, а све у циљу развоја бокса и помоћи најбољим такмичарима.

Промотер Светског првенства у боксу, глумац Милош Биковић уручио је у име Боксерског савеза Србије стипендије младим талентованим боксерима и боксеркама, шампионима Србије у сениорској, јуниорској и кадетској конкуренцији. 

"Хвала што нас представљате у свету и што својим радом и талентом, тренинзима градите од себе велике боксере, сви смо поносни на вас. Драго ми је што на овај начин спајамо спорт и културу, позориште и бокс, надамо се да ће ова узајамна промоција донети не само популаризацију спорта већ и нове будуће шампионе. Боксу и глуми је много тога заједничко, дисцпилина, одрицање, рад на себи, јак карактер", рекао је Биковић.

ФОТО: Боксерски савез Србије

Сара Ћирковић сребрни јуниор са недавно завршеног Европског шампионата такође је стипендиста БСС. Ова шампионка живи на једном месту, тренира на другом, иде у школу на трећем и упркос свему томе константно напредује и бележи фантастичне резултате.

"Идем у школу у Сребреници, живим у Братунцу, тренирам у Зворнику. Изабрала сам бокс, волим га свим срцем и није ми тешко, јер оно што се воли то није тешко. Желим и наредне године да будем најбоља. И сан ми је пласман на Олимпијске игре 2024. у Паризу", закључила је одлична Сара. 

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)