БОКСЕРСКА ЛИГА: Стартује 25.децембра, повратак Звезде и Партизана

Танјуг

06. 12. 2020. у 10:42

БОКСЕРСКА ЛИГА: Стартује 25.децембра, повратак Звезде и Партизана

Илустрација спорт Фото Dephositos

НОВА сезона боксерске Суперлиге Србије почиње 25. децембра, учествоваће осам клубова, укључујући и повратнике Црвену звезду и Партизан, саопштио је Боксерски савез Србије (БСС).

За шампионски трофеј бориће се још бранилац титуле Раднички Београд, Војводина, Сомбор, Рокица Лозница, Наишус Ниш и Раднички Крагујевац.

Звезда и Партизан свакако привлаче највећу пажњу, Рокица Лозница и Војводина ослањају се на своју школу бокса, Сомбор и Наишус Ниш са амбицијама за титулу, Раднички Крагујевац увек све изненади са талентованим боксерима, а Раднички Београд након титуле покренуо је Школу бокса и огромно интересовање деце за бокс је на Црвеном Крсту.

Председник Савеза Ненад Боровчанин са својим тимом и у овој години и поред необичне ситуације због корона вируса, направио је пуно сјајних за промоцију српског бокса, лига наставља свој пут и сигурно ће изазвати велики пажњу спортске јавности.

По два најбоља тима из две групе пласираће се у плеј-оф.

Мечеви ће се одржавати у девет тежинских категорија, обавезни су домаћи боксери, сениори и омладинци уз лекарску дозволу, а обавезна су и два пара јуниора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)