СПОРТСКЕ ИГРЕ СЕ СЕЛЕ У САРАЈЕВО - ЈОВАНОВИЋ: Седма сезона завршена је успешно!

Novosti online

18. 10. 2020. у 15:00

СПОРТСКЕ ИГРЕ СЕ СЕЛЕ У САРАЈЕВО - ЈОВАНОВИЋ:  Седма сезона завршена је успешно!

ФОТО: Спортске игре младих

ВРЕМЕ је за Међународно финале Спортских игара младих.

На такмичење у Сарајеву, од 20. до 24. октобра, долазе најбољи са државних шампионата у Хрватској, Босни и Херцеговини и Србији. 

"Седма сезона Дунав осигурање Спортских игара младих у Србији завршена је врло успешно, придржавали смо се свих мера и пробали смо децу да научимо да је важно да пре свега водимо рачуна о свом здрављу, а онда и о здрављу свих осталих. Ова сезона била је дуга и тешка, потпуно различита у односу на све претходне, али подједнако лепа јер су наша деца и ове године понела лепе утиске, како са такмичења, тако и са свих осталих манифестација", рекла је Јовановић у интервјуу Танјугу.

По статистикама СИМ Србије ове године Игре су одржане у 27 градова, од Сурдулице до Кикинде. 

"Поносни смо на сву нашу децу јер су показали да и у овим условима могу да се друже, такмиче и пре свега играју, јер како ми волимо да кажемо: "Игре су закон". Веома нам значи и подршка председника Србије, Александра Вучића", истиче Јовановић.

Спортске игре младих сада се селе у Сарајево, а разлог што ће се први пут финале деце из региона одржати у том граду јесте јубилеј домаћина, с обзиром да Игре у БиХ славе 10 година постојања.

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)