ПРИЈЕМ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЗА СРПСКОГ КРУЗЕРАША: Вељко води Сомбор до титуле шампиона!

Новости онлине

05. 10. 2020. у 21:48

ПРИЈЕМ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА ЗА СРПСКОГ КРУЗЕРАША: Вељко води Сомбор до титуле шампиона!

ФОТО: В. Н.

ВЕЉКО Ражнатовић (23), најбољи српски крузераш, одавно је задужио дрес Боксерског клуба Сомбор и предводиће тим са севера Србије у походу на титулу шампиона.

Екипа на челу са тренером Стојаном Кнежевићем вредно ради ових дана и спрема се за старт такмичења чим то ситуација са коронавирусом дозволи.

Свестан да би баш боксерски клуб Сомбору могао да донесе много лепих вести у наредном периоду, градоначелник Антонио Ратковић угостио је тренера Кнежевића, Вељка Ражнатовића и његове саборце из тима: Владимира Губаша, Василија Јањатовића и вељка Ристића.

- Велики изазов за мене је што ћу боксовати за Сомбор у Првој лиги Србије. Захваљујући подршци града и градоначелника Сомбора, као и спонзорског пула на челу са ОТБ Инжењерингом, имамо одличне услове да се спремимо за такмичење са најбољима. Тим је квалитетан, бићемо спремни да покажемо зубе свима, па ако се укаже прилика за титулу - што да је не искористимо - рекао је Ражнатовић после пријема код градоначелника Ратковића и већнице за спорт Антоније Нађ-Косановић.

ФОТО: В. Н.

Тренер Кнежевић такође се захваљује граду на подршци...

- Врхунских резултата нема без добрих припрема, а да бисте то урадили потребне су вам финансије. Због тога хвала свима који су уз БК Сомбор, даћемо све од себе да се победама одужимо за указано поверење - поручује један од најперспективнијих српских тренера.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)