СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ У ПОСЕТИ ТРСТЕНИКУ: Штефанекови поклони од срца

Н. И.

26. 09. 2020. у 22:30

СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ У ПОСЕТИ ТРСТЕНИКУ: Штефанекови поклони од срца

ФОТО: ССС

ПРЕДСЕДНИК Спортског савеза Србије Давор Штефанек и генерални секретар Горан Маринковић посетили су општину Трстеник.

Најпре су посетили фудбалски клуб Трстеник који обележава сто година постојања. Дочекали су их председник клуба Срђан Марјановић, потпреседник клуба Данијел Стевановић, а догађају је присуствовао и председник Фудбалског Савеза Расинског округа Владан Гашић.

Штефанеку и Маринковићу су уручени и дресови са симболичним бројем 100. Том приликом Штефанек је поклонио лопте најмлађој селекцији и извео почетни ударац на утакмици Српске лиге Трстеник - Радан.

ФОТО: ССС

Председница општине Трстеник угостила је челнике Спортског савеза Србије на састанку са помоћником за спорт Небојшом Смиљковићем, председником Спортског савеза општине Трстеник Владимиром Савићем и потпреседником Спортског савеза Трстеник Сашом Милићем. Спортски савез Србије даровао комплете лопти и за основне школе у Трстенику.

- Веома ми је драго што смо данас у посети Трстенику. Млади људи који су у спорту имају одличну енергију и верујем да ће успети да издигну овај сегмент на висок ниво. Спортскис савез Србије је у складу са тренутним могућностима поделио опрему. То није све, бићемо у контакту и наставити да помажемо побољшање услова за бављење физичком активношћу. Спорт и рекреација су веома важан сегмент за здравље како младих тако и старих, па верујем да ћемо заједничким снагама све усмерити на прави пут - рекао је председник Спортског савеза Срвије Давор Штефанек.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)