БОРОВЧАНИН О ФИНАЛУ СУПЕРЛИГЕ: Ко год подигне пехар, сви су победници

Танјуг

17. 09. 2020. у 13:38

БОРОВЧАНИН О ФИНАЛУ СУПЕРЛИГЕ: Ко год подигне пехар, сви су победници

Фото: БСС

ПРЕДСЕДНИК Боксерског савеза Србије (БСС) Ненад Боровчанин изјавио је да ће после великог финала Суперлиге и мајсторице између Радничког и Лознице, ко год да подигне пехар, на крају сви славити спорт и бити победници.

- Оба тима показала су огромну жељу и жар за победом који су их и одвели до победа на домаћим теренима и до заказивања мајсторице у којој ће све карте бити отворене. Следи неутрални терен, исти притисак и исти мотив, а победник, као и у сваком спорту биће само један", рекао је Боровчанин.


Ипак, како каже, бокс је племенита вештина у којој после битке следи загрљај противника који означава победу спорта, што и јесте најлепша слика и поента свега што се на терену дешава.

- Поносни смо што ће ко год да загрли шампионски пехар, коме год та престижна титула припадне, на крају свега славити спорт и спортска прича и што ће са те стране сви бити победници, ови сјајни момци и борци, који свакодневно проводе сате и сате тренирајући са тим циљем, а то је тријумф спорта”, истакао је Боровчанин.

Мајсторица за титулу измеду боксера Радничког и Лознице на програму је у суботу од 19 сати у Смедереву.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)