ГОЛФ ТЕРЕНИ НА ЗЛАТИБОРУ: Стаматовић представио министру Гајићу спортске потенцијале

Новости онлине

01. 03. 2024. у 20:51

ПРЕДСЕДНИК Општине Чајетина Милан Стаматовић упознао је на Златибору министра спорта Републике Србије Зорана Гајића са плановима општине на изградњи нових спортских садржаја, од којих су свакако најзначајнији и најзахтевнији изградња спортског комплекса са отвореним и затвореним теренима, као и изградња голф терена у близини Рибничког језера.

ГОЛФ ТЕРЕНИ НА ЗЛАТИБОРУ: Стаматовић представио министру Гајићу спортске потенцијале

ФОТО: Општина Чајетина

Стаматовић и Гајић су заједнички констатовали да ће завршетком тих спортских објеката Златибор постати једна од најзначајнијих дестинација на Балкану и у Европи када се спортске екипе буду одлучивале за локацију на којима ће обављати своје припреме.

ФОТО: Општина Чајетина

Током боравка на Златибору министар Гајић и шеф његовог кабинета Јован Кнежевић су у пратњи директора Туристичко рекреативног комплекса Златибор Николе Новаковића обишли постојеће спортске објекте и локације на којима се граде нови садржаји, након чега нису крили задовољство чињеницом да се и наша најпосећенија планина прикључила убрзаном развоју Србије и бољем искоришћењу свих својих природних и развојних потенцијала.

- Поред Рибничког језера ускоро крећемо са изградњом савремених голф терена, а могу рећи да смо већ две године за редом угостили најбоље мотоциклисте света у вожњи по брдском терену. Свакако нисмо заборавили ни најмлађе у Србији и у региону, тако да је Златибор већ препознатљив по фудбалским и тениским турнирима за млађе категорије, а на нашој планини се организују и бројни кампови у кошарци, фудбалу, одбојци и пуно других олимпијских и неолимпијских спортова - истакао је Стаматовић.

БОНУС САДРЖАЈ

Књига о нашем асу која је изазвала велику пажњу носи назив "Новак, париске приче". Прођите уз Новака све његове емотивне тренутке у упознајте га у једном потпуно другом светлу. На 320 страница, илустрованих до сада невиђеним фотографијама, представљен је живот славног тенисера.

Кликните ОВДЕ и поручите још данас ово ремек-дело које ће вас одвести на најславније тениске терене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

НИКАД ЈЕФТИНИЈЕ Откријте чари дестинације са идеалним плажама и сјајним проводом!