"ШЕСТОРИЦА ВЕЛИЧАНСТВЕНИХ" ЗАСЛУЖИЛИ СПЕКТАКУЛАРАН ОПРОШТАЈ: Живко Гоцић и Слободан Никић истичу да је била част играти са легендама

С. К.

15. 08. 2022. у 17:01

ПРИБЛИЖАВА се 20. август, када ће се на базену "25. мај - Милан Гале Мушкатировић" у оквиру прве утакмице "делфина" на турниру "Србија 2022" против Италије организовати и спеткакл "Шесторица величанствених" у част Филипа Филиповић, Андрије Прлаиновића, Гојка и Душка Пијетловића, Милана Алексића и Стефана Митровића, који су се прошле године опростили од репрезентације.

ШЕСТОРИЦА ВЕЛИЧАНСТВЕНИХ ЗАСЛУЖИЛИ СПЕКТАКУЛАРАН ОПРОШТАЈ: Живко Гоцић и Слободан Никић истичу да је била част играти са легендама

Фото архива ВН

- Не сумњам да ће то бити спектакуларан догађај, да ће амбијент и сама да тако кажем прослава бити онаква какву су заслужили. Постигли си узванредне резултате током каријере, од почетка до краја су били у врху и опростили су се на олимпијском врху.Био сам им неколико година капитен и поносан сам због тога. Сјајни играчи, врхунски људи и спортисти. Привилегија је била игати са њима и само могу да поновим да су заслужили велелепан опроштај. Убеђен сам да ће трибине бити пуне, да ће и они уживати у моментима који се памте читавог живота - изјавио је за сајт ВСС некадашњи капитен Србије, данас тренер Новог Београда Живко Гоцић.

Слободан Никић, једини играч на свету са три злата са светских првенстава исто тако размишља:

- Имали су каријере и резултате као мало ко. Не знам да ли у свету ватерпола постоје играчи са толикио медаља, толико злата, толико појединачних признања. Годинама сам играо са њима, знам какви су и верујте тешко да бољих има. Са Душком Пијетловићем сам чинио центарски тандем, потпуно различити играчи што је нашим тренерима давало велике могућности. Сјајни смо и данас пријатељи када сам ја тренер а Дуле играо и даље на врхунском нивоу. Сећам се спектакла за Гоцића и мене и желим да сада буде још лепше. То су шесторица величанствених и заслужили и на трибина ћемо уживати заједно са њима.

Подсетимо, Живко Гоцић и Слободан Никић су се опростили од репрезентације у децембру 2016.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

КОКАИН МУ РАЗОРИО КАРИЈЕРУ: Играо раме уз раме са Роналдом, а данас ради као зидар да би преживео (ВИДЕО)