ОПРОШТАЈ ЋЕ БИТИ ЕМОТИВАН: Генерални секретар ВСС Немања Марјан верује да ће се дуго памити вече "Шесторице величанствених"

Novosti online

13. 08. 2022. у 16:20

ПРВОГ дана турнира "Србија 2022" на базену "25. мај Милан Гале Мушкатировић", 20. августа (21.00) биће одржани вече "Шесторица величанствених", када ће се на утакмици Србија - Италија од репрезентације опростити Филип Филиповић, Андрија Прлаиновића, браћа Душко и Гојко Пијетловић, Милана Алексић и Стефан Митровић.

ОПРОШТАЈ ЋЕ БИТИ ЕМОТИВАН: Генерални секретар ВСС Немања Марјан верује да ће се дуго памити вече Шесторице величанствених

Фото: Танјуг

- Биће то сјајно вече посвећено великанима српског и светског ватерпола. Заслужили су да им још једном кажемо хвала за све што су урадили за српски спорт. Достојну приредбу су имали у децембру Гоцић и Никић који су чинили саставни део велике репрезентације. Протекло је од тада скоро шест година, време је за ново емотивно вече које ће остати, сигуран сам, свима у сећању - каже генерални секретар ВСС Немања Маријан.

Крај репрезентативне каријере је био у знаку њихових имена. Опростили су се освајањем златне олимпијске медаље, друге у низу.

- Лепши крај нису могли да замисле. И у Токију су показали какви су играчи. Све су заслужили вредним радом, били су ослонац селектора Дејана Удовичића и Дејана Савића, освојили толико медаља да их је тешко пописати. Довољно је рећи два олимпијска и два светска трона, затим европска првенства, Светске лиге, Светске купове. Оставили су велики траг и понашањем, односом према репрезентацији, имали су величанствене каријере без иједне мрље. Великани у сваком смислу и зато сам сигуран да ће "Шесторица величанствених" бити достојно њихових имена и каријера - закључио је генерални секретар ВСС Немања Маријан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

РАСКИД ПРЕКО ТЕЛЕФОНА: Бивши дечко Ане Ивановић није поднео што га је оставила