"СРУШИЛИ СМО СРБИЈУ!" Хрватски медији баш славе победу својих ватерполиста над подмлађеним "делфинима"

Novosti online

29. 06. 2022. у 18:26

ВЕЛИКИ ватерполо класик између регионалних ривала, Србије и Хрватске припао је "баракудама", а ево како су о томе извештавали комшијски медији.

СРУШИЛИ СМО СРБИЈУ! Хрватски медији баш славе победу својих ватерполиста над подмлађеним делфинима

Фотр: ЕПА

Портал "24сата.хр" је за наслов одабрао речи - Фатовићев лоб за полуфинале! Све "баракуде" забиле и срушиле Србију".

Тај наслов је испраћен и уводном реченицом извештаја, која гласи:

- Велики успех хрватских ватерполиста гледали смо у Будимпешти! Одлично су одиграли изабраници Ивице Туцка и с 14:12 срушили српске ватерполисте за велико полуфинале Светског првенства.

Томе се додаје и да је "Хрватска показала како је у Будимпешти ипак у бољој форми од Србије", јер "ниједног тренутка није била у резултатском заостатку".

FOTO:Printskrin/24 sata hr

Портал "ИндексХР" такође је окарактерисао игру својих миљеника као фантастичну. Они наводе да је "Хрватска тако стигла надомак наставка невероватног низа освајања одличја на Светским првенствима".Такође истичу "да су до сада освојила медаљу на седам СП-а заредом", а да је ово била и "трећа победа против Србије на највећем такмичењу, те да су у "оба претходна наврата стизали су до златног одличја".

FOTO:Printskrin/IndeksHR

 

"Слободна Далмација" са друге стране истакла је да је Србија била велики фаворит, и тиме су додатно додали на значају победи њихове селекције.

Сам текст започели су речима - "'Баракуде' јаче од 'делфина'"! Хрватски ватерполисти изборили су полуфинале Светског првенства у Мађарској фантастичном победом против Србије с 14:12.

Истакли су "да је ово била најбоља представа до сада њихових ватерполиста, баш каква је и требала да сруше олимпијски прваци из Токија"!

FOTO:Printskrin/Slobodna Dalmacija

Хрватски "Јутарњи лист" посветио је ово поподне у потпуности недавно завршеном дуелу, који је подарио огромну радост нашим суседима. Цео сусрет назвали су  "великом фештом" у Будимпешти и зачинили речима - Фантастична и распуцана Хрватска победила Србију и пласирала се у полуфинале Светског првенства.

Био је ово "дан Д" за наше комшије, скинули су "скалп" ватерполо сили, и са правом могу да уживају у плодивима тријумфа који их је одвео у полуфинале Светског првенства.

БОНУС ВИДЕО: Српски "делфини" се насмејани спремају за Светско првенство

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЋАО, РОНАЛДО, МИ СМО СРБИ И НЕ ДАМО ТИ ТИТУЛУ! Александар Митровић и Сергеј Милинковић Савић разбили Кристијана како није могао да сања!

ЋАО, РОНАЛДО, МИ СМО СРБИ И НЕ ДАМО ТИ ТИТУЛУ! Александар Митровић и Сергеј Милинковић Савић разбили Кристијана како није могао да сања!

Александар Митровић и Сергеј Милинковић Савићу су се са ФК Ал Хилал из Саудијске Арабије на спектакуларан начин учврстили на врху табеле.

01. 12. 2023. у 21:28

Коментари (2)

ПОЈЕДИНАЦ ЛИЦИТИРАО АНОНИМНО ЗА СРБИЈУ: Како је држава дошла до Директиве 25, којом Хитлер наређује бомбардовање Југославије и Грчке