МАЈК ТАЈСОН ОБАРАО РУКУ СА ПОЗНАТИМ РЕПЕРОМ: Кад "Гвоздени" са џоинтом у устима наиђе на равног себи (ВИДЕО)

Novosti online

26. 05. 2022. у 11:43

БИВШИ светски првак у тешкој кетегорији Мајк Тајсон обарао је руку са популарним репером Гејмом током снимања једног подкаста.

МАЈК ТАЈСОН ОБАРАО РУКУ СА ПОЗНАТИМ РЕПЕРОМ: Кад Гвоздени са џоинтом у устима наиђе на равног себи (ВИДЕО)

ФОТО: ЕПА

Гејм је изазвао Тајсона на обрачун, а све је прошло у једном пријатељском и забавном окружењу. Репер је изјавио како му је то био један од најбољих дана у животу с обзиром на то да му је "Гвоздени" био један од идола док је одрастао, а већ дуже време су и пријатељи.


- Победио сам Мајка Тајсона у обарању руку. И пре него што почнете коментарисати, ишао сам лагано с њим јер га волим и сматрам да је исправно што сам га на крају пустио да се покуша вратити. Да не спомињем то да је користио читаво тело и држао се за кауч. Мислим да није био спреман за моју снагу. Тренинзи су од мојих руку направили Тајсонове руке. Данас је био један од најбољих дана у мом животу! Хвала ти још једном, Мајк, на 20-годишњем пријатељству и томе што си прави ратник за све нас који смо на тебе гледали као на идола током одрастања - рекао је репер.

Како се види на самом снимку, атмосфера је била и више него забавна. Бивши боксер са џоинтом у устима обара руку с познатим репером.

 


 

Мајк је свој велики повратак у ринг одрадио 2020. године, када се у једном егзибиционом мечу борио против такође бившег првака и легенде Роја Џонса Џуниора. Како ствари стоје, можемо претпоставити да ће се Тајсон поновно борити ове године, с обзиром на то да је константно у причама о потенцијалном мечу, као на пример ономе против "Јутјуб" звезде Џејка Пола. Једном приликом је изјавио како би му требало само 30 дана да се спреми за борбу, а судећи према недавно објављеним видео-снимцима на којима "уништава" фокусере, сматра се да се већ сада припрема за нешто велико.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)