УСПОСТАВЉЕНА САРАДЊА: Лидл Србија генерални спонзор Ватерполо савеза Србије

Промо

24. 05. 2022. у 18:30

ЛИДЛ Србија и Ватерполо савез Србије потписали су данас уговор којим овај савремени дисконт постаје генерални спонзор ватерполо репрезентације Србије.

УСПОСТАВЉЕНА САРАДЊА: Лидл Србија генерални спонзор Ватерполо савеза Србије

ФОТО: Срђан Боснић

Поред својеврсне подршке домаћој привреди и локалној заједници, компанија Лидл Србија ће кроз поменуто спонзорство у наредне две године подржавати и домаће спортисте у походу ка новим титулама.

„Различитим активностима подржавамо оно што је аутентично и одсликава квалитете Србије, па је партнерство са ватерполистима наш природни избор. Поред тога што су најтрофејнији екипни спорт, њихови наступи промовишу додатне вредности, стварају осећај јединства и поноса, и због тога  желимо да помогнемо да се овај спорт приближи што већем броју људи, посебно младима“, изјавио је Драган Чигоја, генерални директор компаније Лидл Србија.

Током уговорног периода, до краја 2023. године, Лидл ће бити генерални спонзор свих наступа мушке и женске А репрезентације.

„Ово је веома важан дан за Ватерполо савез Србије. Први пут у нашој трофејног историји добили смо Генералног спонзора ове величине и значаја, а подршка коју нам је Лидл пружио представља велику сигурност и додатни подстрек да у будућности остварујемо резултате које јавност очекује од нас“, изјавио је Виктор Јеленић, председник Ватерполо савеза Србије.

Српски ватерполисти су најодликованији спортисти у овом миленијуму, будући да су од 2000. године, освојили чак 22 медаље. Један од оних који су покренули овај тријумфални поход и поносни власник чак 15 медаља у улози тренера је селектор мушке репрезентације, Дејан Савић.

„Ова сарадња показала је две ствари. Прву – да је Ватерполо савез Србије коначно добио огромну пажњу и подршку какву својим резултатима заслужује и другу – да је компанија Лидл Србија, по мом мишљењу, овим спонзорством потврдила да у свом стратешком пословању и бирању партнера не прави грешке“, напоменуо је Савић.

Генералним спонзорством Ватерполо савеза Србије и свих репрезентација, Лидл Србија улаже у развој националног спорта са циљем да помогне најбољим српским спортистима да испуне свој пуни потенцијал и постигну врхунске резултате у предстојећим сезонама и подстиче навијаче српске репрезентације да на предстојећим такмичењима свим срцем буду уз „делфине“ на путу до нових трофеја.

Потврда Лидлове посвећености српском тржишту је и постојање линије производа под брендом „С љубављу, домаће“, која се састоји од производа искључиво домаћих добављача. Од прошле године, око 80 производа овог бренда могу се пронаћи у више од 60 Лидл продавница широм Србије. Понуда „С љубављу, домаће“ део је сталног асортимана, а циљ је да се временом развијају и додају нови производи и добављачи.

 

О Лидл

Компанија Лидл, као део немачке Шварц групе (Сцхwарз Группе), представља једног од водећих прехрамбених трговинских ланаца у Немачкој и Европи. Послује у 32 земље широм света, са око 11.550 продавница, као и више од 200 логистичких центара и складишта у 31 земљи света.

Лидл је у Србији своје прве продавнице отворио у октобру 2018. године и тренутно има 60 продавница у 35 градова широм земље. Имамо дугорочне планове са циљем да потрошачима широм Србије понудимо јединствено искуство куповине и најбољи однос цене и квалитета, по чему смо препознати у свету. На основу сертификовања од стране Топ Емплоyерс Институте за најбољег послодавца, Лидл је носилац сертификата „Топ Емплоyер Сербиа“ и „Топ Емплоyер Еуропе” за 2021. и 2022. годину. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

САЗНАЈЕМО! Вест коју је Вучић заборавио да саопшти: 100.000 људи који су добили ваучере од 5.000, добиће још 10.000 динара