КРЕЋЕ НОВА ЕРА СРПСКОГ ВАТЕРПОЛА: Дејан Савић позвао 20 играча на припреме

Танјуг

24. 05. 2022. у 10:20

СЕЛЕКТОР ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић саопштио је данас списак од 20 играча за припреме за завршни турнир Светске лиге у Стразбуру.

КРЕЋЕ НОВА ЕРА СРПСКОГ ВАТЕРПОЛА: Дејан Савић позвао 20 играча на припреме

ФОТО: ЕПА

Припреме ће почети 28. маја на Бањици.

На списку се налазе: Бранислав Митровић (Вашаш), Лазар Добожанов (Раднички), Димитрије Ристичевић (Партизан), Владимир Мишовић (Црвена звезда), Милан Булајић (Партизан), Сава Ранђеловић (Вашаш), Лука Пљеванчић (Раднички), Зоран Божовић (Партизан), Немања Вицо (Партизан), Петар Велкић (Партизан), Богдан Гавриловић (Раднички), Никола Лукић (Раднички), Вук Милојевић (Црвена звезда), Гаврил Суботић (Црвена звезда), Огњен Стојановић (Шабац), Марко Радуловић (Раднички) и Никола Којић (Партизан).

У саопштењу ВСС се наводи да су на припреме позвани да осете атмосферу Богдан Брешћански (Војводина), Павле Мушикић (Бањица) и Стефан Бранковић (Раднички).

- Ово је списак кандидата и момака које ћемо да проверимо неколико дана. Прво ћемо користити базен на Бањици, а до почетка фајнал-ејта ћемо користити базен на Дорћолу. Са припремама у комплетном саставу ћемо наставити у Крагујевцу после такмичења у Београду и тај списак кандидата ћемо накнадно утврдити - рекао је Савић.

БОНУС ВИДЕО: КАД ДРЖАВА БРИНЕ О ШАМПИОНИМА: Како су се низали успеси Србије у 2021. години

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БАЈАГИНА СУПРУГА: Све песме посветио њој - у браку 40 година