ЈОШ ЈЕДАН ПЕХАР СТИЖЕ У СОМБОР: Коњ Николе Јокића победник касачке трке у Суботици (ФОТО)

Ј. Лемајић

21. 05. 2022. у 19:58

Само десетак дана пошто је у штали сомборског хиподрома Никола Јокић примио пехар за најбољег играча НБА лиге, у његов коњички клуб „Дрим Кечер“ стигло je ново одличје.

ЈОШ ЈЕДАН ПЕХАР СТИЖЕ У СОМБОР: Коњ Николе Јокића победник касачке трке у Суботици (ФОТО)

Фото: Ј. Лемајић

Грло „Бренно Лаумар“ са Владимиром Прибићем у сулкама победник је касачке трке на 2150 метара на хиподрому „Бачка“ у Суботици.

Иако је на самом почетку трке „Јум комерце“ није био на водећој позицији, један од мезимаца нашег кошаркаша, на половини стазе претекао је осталe касаче и убедљиво први прошао кроз циљ. Пехар су примили возач Владимир Прибић и Стеван Ладар, који брине грлима штале „Дрим Кечер“.

Иначе, грла штале коју води породица Јокић учествовала су на три касачке трке. Грло "Play the game" на Државном првенству за грла од три до 15 година, "Донита Ферм" у седмој трци "Odri El Doors“ и "Бренно Лаумар" грло италијанског узгоја, у 8. трци, пред сам крај Другог касачког дана. Трка у којој је тријумфовао „Бренно Лаумар“ била је и најзанимљивија, те овације публике нису изостале.

Док је отац Бранислав надметање касача гледао из ложе, двоструки најбољи играч НБА лиге, познат као велики љубитељ коња, од првог до последњег момента био је у штали и припремао коње за трке које им следе.

- Не ометајте их, имају они своје ритуале – рекли су нам кратко из сомборског коњичког клуба.

У то смо се и уверили. Заједно са коњушарем свако грло је извео, спремио за двоколицу и помиловао пре излазак на стазу хиподрома. Суботичани су одушевљено гледали призор, а многи су искористили прилику да се фотографишу са тренутно најчувенијим Сомборцем. Међу њима је био и глумац Сергеј Трифуновић који је направио „селфи“ са Јокићем.

- Толико је обичан и драг момак. Људина. Прича са људима као да их годинама зна. Србија заиста треба да буде поносна на њега – прича нам своје утиске Суботичанка Лаура.

БОНУС ВИДЕО: Никола Јокић - од доброћудног дебељуце до најбољег кошаркаша на свету
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВАКАВ ХОТЕЛ СВИ САЊАМО: Склад са природом преточен у најфинији луксуз