БЛАХОВИЧ ПОРУЧИО РАКИЋУ: "Моје тело је било чвршће од твог"

Novosti online

16. 05. 2022. у 14:10

СРПСКИ УФЦ борац Александар Ракић у суботу је доживео пораз од бившег шампиона Јана Блаховича из Пољске на "Фајт најт" вечери у Лас Вегасу.

БЛАХОВИЧ ПОРУЧИО РАКИЋУ: Моје тело је било чвршће од твог

Фото: Принтскрин

Пуно је упитника било око Блаховича, након што је прошле године глатко изгубио од Гловера Тексеире. Пољак је пружио јако лоше издање и остао је без УФЦ титуле у полутешкој категорији.

Узевши у обзир да му је 39 година и да је претрпео неке незгодне повреде припремајући се за Ракића, многи су сумњали да Пољак може победити знатно млађег и гладнијег изазивача.

Ипак, многи ће на неки начин покушати оспорити овај тријумф, јер није се радило о класичној победи. Ракићево колено било је начето повредом која му се догодила пре три недеље у тренинг кампу, а српски борац очигледно је погрешио наступивши с коленом које није било у најбољем стању. Према Блаховичевим речима победа је чиста.

- Ја сам борац и ратник. Свакако је боље победити нокаутом, али моје тело било је чвршће. То је то, крај приче. Био сам спреман за трећу, четврту и пету рунду, а он није - закључио је Пољак.


Наш борац је поручио да је ово је незавршена прича између њих двојице и да се нада да ће им УФЦ пружити реванш.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ БОРОВЕ ШУМЕ И ЧИСТОГ МОРА: Топла препорука за хотел Sealife Kemer Resort 5*