ЈАЧИ ОД ВЕТРА У ВРШЦУ: Жетва медаља зрењанинских таеквондоиста

Б.Г.

11. 04. 2022. у 16:03

МАЛИ таеквондо мајстори из Зрењанина, на интернационалном турниру у Вршцу, који је окупио 780 такмичара из 12 земаља и 70 клубова, екипно су освојили шампионску титулу у категорији форме и окитили се са 23 златне, 10 сребрних и 5 бронзаних медаља.

ЈАЧИ ОД ВЕТРА У ВРШЦУ: Жетва медаља зрењанинских таеквондоиста

фото: Теквондо клуб Зрењанин

Освајачи златних медаља у борбама су Јана Терзин и Александар Аћин, сребрне у борбама освојили су Нинослава и Огњен Ваш, Михајло Брусин и Софија Стојшић, док су бронзана одличја освојили Татјана Ваш, Елеонора Закар, Стојан Којадиновић и Лука Стојшић.

Злато у формама освојили су Милица Подкоњак, Тодор Вулић, Нинослава Ваш, Јана Терзин, Огњен Ваш, Александар Аћин, Нина Ромаков, Милана Аћин и Данило Сомборски, у пару Огњен и Нинослава Ваш, Јана Терзин и Александар Аћин и Милана Аћин и Данило Сомборски.

Као тим Елеонора Закар,Татјана Ваш, Нинослава Ваш, Марта Вишњић, Милана Аћин, Нина Ромаков, сребрне медаље у формама су освојили Татјана Ваш, Елеонора Закар, Марта Вишњић и Вања Удовичић, а у пару Марта Вишњић и Вања Удовчић, док је бронзану медаљу у формама освојио Алекса Марков.

БОНУС ВИДЕО - Ко је бољи фудбалер, Новак или Нејмар?

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИСТИНА О ЂОКОВИЋЕВОЈ ПОВРЕДИ Директор Аустралијан опена проговорио на тему која је занимала цео свет

ИСТИНА О ЂОКОВИЋЕВОЈ ПОВРЕДИ Директор Аустралијан опена проговорио на тему која је занимала цео свет

НОВАК Ђоковић је освојио 10. Аустралијан опен, а много полемика водило се о озбиљности повреде са којом је играо. О томе је говорио и директор турнира Крег Тајли.

01. 02. 2023. у 10:20 >> 10:21

Коментари (0)

Три кључне предности ласерске хирургије простате