ОДБОЈКАШИ БЕЗ ПРЕМЦА: Уручена признања најуспешнијим спортистима Краљева у 2021. години

Г. ЋИРОВИЋ

26. 01. 2022. у 16:33

УЗ пригодну свечаност којој су присуствовали и градоначелник Краљева др Предраг Терзић, председник КСС Предраг Даниловић, представници спортских савеза и бројни гости, уручена су признања најуспешнијим краљевачким спортистима, тренерима и клубовима у прошлој години.

ОДБОЈКАШИ БЕЗ ПРЕМЦА: Уручена признања најуспешнијим спортистима Краљева у 2021. години

Г.Шљивић

У традиционалној анкети овдашњег Спортског савеза, за најбољу екипу у протеклој години потпуно заслужено је проглашен Одбојкашки клуб „Рибница“. Популарни „мускетари“ освојили су национални Куп и тако овај пехар вратили у град на Ибру после више од четири деценије, лигашки део минуле сезоне завршили су на другом месту, а и ове сезоне гаје високе амбиције.

Признање најбољег спортисте у прошлој години отишло је у руке капитена „Рибнице“ Ивана Тодоровића, док је бициклисткиња „Металца“ Јелена Ерић проглашена за најбољу спортисткињу.

Г.Шљивић

Иван Тодоровић, најбољи спортиста Краљева у 2021.

Међу јуниорима најбољи је млади боксер Урош Чингелић, у кадетској конкуренцији кајакаш „Ибра“ Вук Базић, његова клупска другарица Ања Богдановић и рукометашица „Металца“ Дуња Радевић, а код пионира Ирина Јовановић, бициклисткиња „Металца“, и Игњат Ђоковић, кајакаш „Студенице“.

Шеф стручног штаба „Рибнице“ Милан Симојловић најбољи је тренер у минулој години, а најуспешнији спортски радник Рајко Чубрић из Бициклистичког клуба „Металац“.

На пригодној свечаности специјална признања за допринос развоју спорта у граду на Ибру додељена су Дејану Јаблановићу, Петру Поповићу, кошаркашици Невени Јовановић и одбојкашици Мини Поповић.

Г.Шљивић

Плакета за Предрага Даниловића, председника КСС

ПЛАКЕТЕ САВЕЗИМА

ОВОМ приликом плакете у знак захвалности за сарадњу и помоћ Спортском савезу Краљева додељене су Кошаркашком, Одбојкашком, Рукометном, Атлетском и Спортском савезу Србије. Захвалнице су такође добили и представници краљевачких јавних предузећа и установа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)