"ВАКЦИНИШИТЕ СЕ ИЛИ ЋЕТЕ ПРОЋИ КАО ЂОКОВИЋ" Челници ВН Аустралије упозоравају возаче Формуле 1 да ће бити депортовани уколико се не цепе

Novosti online

23. 01. 2022. у 13:00

ЗВАНИЧНИЦИ Велике награде Аустралије у Формули један упозорили су да сви возачи и чланови Ф1 тимова морају да буду потпуно вакцинисани уколико не желе да доживе судбину Новака Ђоковића!

ВАКЦИНИШИТЕ СЕ ИЛИ ЋЕТЕ ПРОЋИ КАО ЂОКОВИЋ Челници ВН Аустралије упозоравају возаче Формуле 1 да ће бити депортовани уколико се не цепе

EPA-EFE/DIEGO FEDELE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Извршни директор Трке Ендру Вастакот истиче да су правила јасна и да их сви морају поштовати. Аустралијски гранд при је традиционално последњих година био први у календару Ф1, али ће ове сезоне бити трећа трка по распореду.

- Правила за улазак у земљу су једноставна, баш као и правила по којима функионише формула 1 - рекао је Вестакот и додао да неће бити никаквих изузетака ни по ком основу, очигледно алудирајући на случај Новака Ђоковића.

- Ми смо све организовали много пре дешавања на Аустралијан опену и прилично сам сигуран да неће бити никаквих проблема - закључио је Вестакот.

БОНУС ВИДЕО: Брзо возе и добро зарађују - Да ли је шамион Формуле 1 први и по плати?

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

КУБАНАЦ СИМОН И ЗВАНИЧНО У ПЈАЋЕНЦИ: Један од најбољих светских блокера напустио првака Италије Лубе