РЕФЛЕКТОРИ И НА СЕОСКИМ ТЕРЕНИМА Краљевчани улажу у развој локалне спортске инфраструктуре

Г. ЋИРОВИЋ

01. 12. 2021. у 16:35

Укупно 60 чланова свих узрасних категорија локалног Фудбалског клуба Ибар из Матарушке Бање од недавно на свом терену несметано могу да тренирају и у вечерњим сатима.

РЕФЛЕКТОРИ И НА СЕОСКИМ ТЕРЕНИМА  Краљевчани улажу у развој локалне спортске инфраструктуре

Гу у Кралјеву

Краљевачка локална самоуправа је, наиме, обезбедила средства за постављање стубова јавне расвете, док је клуб финансирао набавку рефлектора тако да је терен потпуно осветљен па су фудбалери добили услове за своје активности буквално током читавих 24 сата.

Гу у Кралјеву

Градоначелник Терзић (десно) у обиласку осветљеног терена ФК Ибар

Према речима градоначелника Краљева др Предрага Терзића који је са својим сарадницима и преставницима клуба и МЗ Матарушка Бања обишао овај терен крај Ибра, Град је издвојио средства и за постављање расвете на фудбалском игралишту у Дракчићима, као и на теренима ФК Полет у Ратини и ФК Млада крила у Метикошима.

- Циљ је да и у наредној години обезбеђујемо средства како бисмо осветлили још сеоских фудбалскиh терена на којима тренирају и своје утакмице играју локални клубови – рекао је градоначелник Терзић. - Важно је да млади људи, поготово на сеоском подручју, имају прилику да спроводе спортске активности и када мрак пада око 16.30, и да немамо ситуацију да у ово доба године не постоји никакав спортски и друштвени живот у читавом низу насеља и села у околини Краљева.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)