ДРАМА ХРВАТА НА ЛЕТУ ИЗ БЕОГРАДА: Гром ударио у авион ватерполиста Југа, људи су повраћали, вриштали...

Новости онлине

29. 11. 2021. у 13:53

ВАТЕРПОЛИСТИ Југа желеће што пре да забораве гостовање у Београду. Прво су поражени од Новог Београда 14:10, а онда су при повратку кући умало доживели трагедију.

ДРАМА ХРВАТА НА ЛЕТУ ИЗ БЕОГРАДА: Гром ударио у авион ватерполиста Југа, људи су повраћали, вриштали...

Фото: ВК Југ

Наиме, у авион Ер Србија којим су у недељу летели из Београда за Тиват је ударио гром.

- Колико сам у животу пута летео, али ово што нам се јуче догодило никад нисам доживео. Људи су повраћали, вриштали, неконтролисано се дизали са својих седишта и вриштали да морају да изађу - рекао је директор Југа Огњен Кржић (52) за Дубровник Нет.

Проблеми су се догодили при слетању око 14 сати. Изнад Тивта је беснела олуја која је бацала авион у свим смеровима, па су морали одложити слетање, али ту није био крај невољама.

- Кад је пилот схватио да се ствар отела контроли, са писте коју смо готово дотакли почео се опет подизати. Кружили смо око аеродрома, а све то време нас је ужасно бацало. Након пола сата ужаса и пропадања, покушали смо поново да слетимо и тада је у авион ударио гром. Шта да причам даље - рекао је Кржић, освајач сребрне медаље на Олимпијским играма у Атланти 1996.

На сву срећу избегнута је трагедија, али многима ће остати урезана у сећање та сцена где је експедиција Југа могла доживети катастрофу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)