ОВО ЈЕ БУДУЋИ СУПРУГ ИВАНЕ ШПАНОВИЋ: Атлетичарка стаје на "луди камен" са згодним тренером (ФОТО)

Novosti online

26. 09. 2021. у 16:49

КАКО медији преносе, најпознатија српска атлетичарка, Ивана Шпановић, данас стаје на "луди камен" са својим изабраником, Марком Вулетом, а пар се верио у септембру прошле године.

ОВО ЈЕ БУДУЋИ СУПРУГ ИВАНЕ ШПАНОВИЋ: Атлетичарка стаје на луди камен са згодним тренером (ФОТО)

Фото: Инстаграм/marko_fitt

Ивана је већ дуже време у вези са Марком, тренером и нутриционистом. Вулета и Шпановићева су у вези скоро две године. Фитнес тренер јој је вратио осмех на лице након краха десетогодишње везе са бившим партнером, Владом, за кога је и била верена.

Вест о вези са Марком осванула је у медијима у децембру 2019. године, а три месеца раније, у септембру исте године, Ивана је признала да је раскинула са вереником Владимиром Кумрићем, са којим је у љубави била 10 година.

Крајем 2019. Шпановићева је потврдила да је уповила у нову романсу са Марком.

Не волим превише да причам о дешавањима ван стазе, али да, десила се нова љубав. Она је лепа ствар која је обележила крај ове године, и због које у 2020. улазим срећна. Марко није из света атлетике, али не мањка разумевања с његове стране, уз његову подршку сам емотивно испуњена, а када је тако, уз напоран рад и мало спортске среће, могу најбоље да скочим - рекла је Ивана тада за медије.

Ивана и Марко не крију своју љубав, а сваки слободан тренутак користе за заједничка путовања. Колико је срећна и заљубљена Ивана показује и тако што неретко дели заједничке фотографије са Марком.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Марко је фитнес инструктор који је веома активан на друштвеним мрежама и прати га скоро 70 хиљада људи. Он често објављује своје фотографије са тренинга, баш као и његова вереница. На профилу му стоји да је професор спорта и нутрициониста, осим што је персонални тренер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Иначе, како пишу домаћи медији, на њиховој свадби ће певати позната певачица Едита, док би прослава требало да се одржи у Уједињеним Арапским Емиратима.

(Српски телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)