ПРОЗИВКА: Рукометаши Пролетера почели припреме

Б.Грујић

02. 08. 2021. у 22:13

ДРУГОГ августовског дана, на Светог Илију, рукометаши Пролетера из Зрењанима, почели су припреме за нову суперлигашку сезону и искушења која их очекују у елитном рангу.

ПРОЗИВКА: Рукометаши Пролетера почели припреме

ФОТО: Б. Грујић

РУКОМЕТАШИ ПРОЛЕТЕРА ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ ЗА НОВУ СУПЕРЛИГАШКУ СЕЗОНУ

Под стручним руководством Момира Рнића сениора, златног олимпијца и тренера екипе која је сачувала суперлигашки статус, на травнатом терену спортског  комплекса у Карађорђевом парку, рукометаши су први тренинг започели фидбалицом.

Све је наравно, обрадовао повратак Момира Рнића јуниора, који је прошле сезоне играо у Македонији и сигурно је да ће искусни, некадашњи репрезентативац Србије, представљати највеће појачање црвено-белих из Зрењанина.

-  Није Момир једино појачање, на прозивци су се појавили Марко Живковић, који игра на позицији пивота и прошле сезоне носио је дрес Новог Пазара, затим средњи бек Мирослав Јовановски из суботичког Спартака, двометраш и одличан одбрамбени играч Никола Антић који је играо за Жељезничар из Ниша, као и млади Далибор Поповић, десно крило - каже тренер Пролетера Момир Рнић, истичући да играче очекује напоран рад и пуно контролних утакмица, како би се што боље уиграли и направили хемију у екипи.

Мада још није званично именован, играчима је пре почетка тренинга представљен нови председник клуба Милан Милошевић, који се бираним речима обратио играчима и обећао да ће наставити истом енергијом коју је његов претходник Драган Божјак уложио, да би у клубу све функционисало како и доликује рукометном великану светле традиције.

фото: Б.Грујић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)