СЈАЈАН ПОЧЕТАК Меморијала Звонко Вујин у Зрењанину!

Novosti online

17. 07. 2021. у 22:32

Зрењанин је данас био престоница бокса у Србији. Уз учешће чак шест земаља, са преко 60 учесника успешно су завршене квалификације на Првом Меморијалном турниру Звонко Вујин.

СЈАЈАН ПОЧЕТАК Меморијала Звонко Вујин у Зрењанину!

ФОТО: Боксерски савез Србије

Сутра је на реду нови спектакл, од 18.00 на програму су финални мечеви.

Европски град спорта за 2021. још једном се показао као сјајан домаћин међународних такмичења. Видели смо пуно одличних мечева у младим узрасним категоријама, који су показали да бокс региона веома напредује. 

Кристална дворана сутра ће угостити најбоље младе из региона, а организатори позивају гледаоце да напуне Кристалну дворану и уживају у олимпијском боксу. А меч вечери биће између сениорки Александре Сашке Рапаић (БК Петровград) и Николине Гајић (БК Партизан).

Сутра у Зрењанин стижу и легенде југословенског бокса Тадија Качар, Миливоје Лабудовић и Мирко Пузовић, да буду део жирија и прогласе најуспешније на турниру, који је финансијски подржао Покрајински секретаријат за спорт и омладину.

Финале ће гледати градоначелник Зрењанина Симо Салапура, представници Покрајинског секретаријата за спорт, председник БСС Ненад Боровчанин и многи други. 

На почетку финалних мечева биће интонирана химна Србије а још једном ћемо се подсетити легенде Звонка Вујина, пред представницима његове породице. Легенда тако наставља да живи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)