АЛЕКСИЋ ЗВАНИЧНО У ПАРТИЗАНУ: Црно-бели тек данас потврдили да се легендарни ватерполиста вратио на Бањицу

С. К.

25. 06. 2021. у 12:55

МИЛАН Алескић се и званично вратио у Партизан. Црно-бели су тек јуче на свом Фејсбук и Инстаграм профили саопштили да ће трофејни ватерполиста после осам година поново носити њихову капицу. Сјајни бек је део златне генерације гиганта са Бањице, који је 2011. у Риму освојио седму европску круну.

АЛЕКСИЋ ЗВАНИЧНО У ПАРТИЗАНУ: Црно-бели тек данас потврдили да се легендарни ватерполиста вратио на Бањицу

Фото: Н. Параушић

Иначе, договор је постигнут још пре две недеље, али су из клуба одуговлачили да саопште да се легенда вратила. Подсетимо, Алексић је, као и Стефан Митровић, који се вратио јануара ове године, члан УО.

Мада нису на свом сајту саопштили преостала појачања, зна се да су потписали уговоре са својим бившим играчима: голманом Димитријем Ристичевићем, центрима Немањом Вицом и Петром Велкићем. Договорили су и сарадњу са Филипом Радојевићем и Американцем Алексом Бовеном.

Уосталом пре неколико дана су на Инстаграму и Фејсбуку објавили слике шесторице ватерполиста са леђа. За сада су потврдили повратак Алексића, Ристичевића, Вица и Велкића. Јасно је да ће у наредној сезони имати тим кадар да се бори за титулу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)