БРАВО, ДУШАНЕ: Борковићу треће место на постољу у Холандији

Novosti online

19. 06. 2021. у 20:17

СРПСКИ аутомобилиста Душан Борковић заузео је трећу позицију на првој трци на стази Зандворт у Холандији и први пут се ове године попео на постоље.

БРАВО, ДУШАНЕ: Борковићу треће место на постољу у Холандији

FOTO: PR TIM

Како је саопштено, возач НИС Петрол тима у сарадњи са Цомтоyоу рацинг је након квалификација у којима је обезбедио трећу стартну позицију на првој трци и осам нових бодова, извезао и одличну трку коју је завршио на трећем месту.

Борковић после првог тркачког дана у Холандији има нових 38 бодова, а у генералном пласману сада заузима девету позицију са 86 поена.

- Срећан сам због освојеног постоља наравно, али сам сигуран да није било ових техничких потешкоћа које сам имао, да сам могао и боље. За сада остварујем свој зацртани циљ да на свакој трци освајам бодове и имам што бољу позицију у генералном пласману и наравно да представљам своју Србију у лепом светлу широм Европе - рекао је Борковић, наводи се у саопштењу.

Српски ас сутра вози другу трку са почетком у 13.10 сати, а у свом Ауди РС 3 ЛМС, стартовати са осме позиције због правила инверзног старта из квалификација.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)