ЈОКИЋ ЈЕ МВП! Дилеме више нема, Србин је најбољи играч НБА лиге

ПРОМО

17. 05. 2021. у 12:00

Кладили сте се на Јокића – спремите се да частите!

ЈОКИЋ ЈЕ МВП! Дилеме више нема, Србин је најбољи играч НБА лиге

Промо

Никола Јокић игра кошарку живота, а да ли ће спрски ас добити оно што је већ одавно заслужио - признање најбољег играча НБА лиге?

Кладионица Меридиан верује да хоће – и зато је одлучи да прослави МВП титулу како доликује – са својим верним играчима који су од почетка сезоне веровали у Џокера!

Пазите сад ово: сви сингл стандард тикети на којима се налази игра "Јокић МВП регуларног дела сезоне" у Меридиану ће данас у току дана бити резултовани као добитни и то - пре самог избора МВП-а!

Дакле, ако сте се кладили да ће Никола Јокић бити МВП, спремите се да частите друштво – јер је ваш тикет прошао!

У најјачој кошаркашкој лиги на свету Јокић наставља да помера границе, баш као и кладионица Меридиан која је од почетка знала да ће Сомборац ове сезоне издоминирати.

И зато у Меридиану нема чекања - зграбите ваш добитак већ данас, а ОВДЕ све нове играче чека и спектакуларан бонус добродошлице – 1.500 РСД за онлине клађење.

Потребно је само да се региструјете и бонус је ваш.

А колико је титула МВП важна, довољно је само да вам поменемо да су се у трци за ово признање спомињала страшна имена попут Леброна Џејмса, Џоела Ембида, Џејмса Хардена, Кајри Ирвинга... Међутим, Јокић је мирно и без много помпе наставио свој пут и лагано једног по једног остављао иза себе у борби за титулу најбољег.

Статистика је импресивна: Џокера из Сомбора ове сезоне бележи феноменалних 26.5 поена, 10,8 скокова и 8,4 асистенције по мечу.

Још један податак који иде на руку српском кошаркашу, јесте тај што једини од свих кандидата за МВП признање није пропустио ниједан меч. Редом су одсуствовале звезде Лејкерса, Нетса, Бакса... А наш Јокић је чак и ровит смогао снаге да изађе на паркет и покаже „ко је газда“.

Можда су навијачи из Србије субјективни, али чињеница је да НБА неће погрешити ако за најбољег кошаркаша лиге прогласи управо Николу Јокића, баш као што је то кладионица Меридиан већ учинила!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)