БИВША НБА ЗВЕЗДА ПОЛУДЕЛА ЗБОГ ЈОКИЋА: Никола је МВП! (ВИДЕО)

Novosti online

28. 04. 2021. у 20:01

ЏЕЈЛЕН Роуз нема дилему: Никола Јокић је МВП.

БИВША НБА ЗВЕЗДА ПОЛУДЕЛА ЗБОГ ЈОКИЋА: Никола је МВП! (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Џејлен Роуз је некадашња НБА звезда и НЦАА звезда и члан чувеног Мичигеновог "Фаб Фиве" тима заједно са Крисом Вебером, Џуваном Хауардом, Робом Пелинком...

Он је сада спортски новинар и аналитичар и према његовом мишљењу је Јокић апсолутни МВП, а ево како је реаговано на Николину партију против Мемфиса.

- Отписали смо Денвер када се повредио Џамал Мареј, али су они и даље конкурентни и побеђују, зашто, упитао је Дејвид Џакоби, а Џејлен Роуз се одмах надовезао:

- Ово је као шах. Они свој напад базирају на игри овогодишњег МВП, Џокера. Џамал је био друга опција, а Портер трећа опција и сада је Мареј повређен и Портер постао друга опција и сјајан скорер, рекао је Џејлен Роуз.

Потом су се надовезали на игру Николе Јокића и МВП кандидатуру:

- Ове године смо навели барем десет кандидата за МВП награду, али више не сме да буде дилеме. Све је готово. Јокић ће бити МВП и квоте у Вегасу кажу да је апсолутни фаворит. Ти имаш право да гласаш за МВП, шта кажеш?, каже Џакоби.

А коментар у најмању руку одушевљеног Џејлена Роуза је био:

- Јокић има пол позицију, кратка је сезона, има повреда, али не смемо да игноришемо играче који доминирају целе сезоне. Ембид је ове године пропустио исти број мечева као Кавај и Леброн, а Џокер од почетка сезоне има Топ 5 учинак и скоро свим стастистичким категоријама и није пропустио нити једну једину утакмицу! Доминира и без Џамала Мареја, заволели смо га још пре пар година и гледали га шта ради. Сада ће дипломирати као МВП НБА лиге, рекао је Џејлен Роуз.

(Б92) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)