ЗВЕЗДА ПОВУКЛА ТУЖБУ ПРОТИВ АБА: "Испуњено све штро су црвено-бели захтевали"

Novosti online

22. 04. 2021. у 15:44

ОДРЖАНА је ванредна Скупштина АБА лиге на иницијативу досадашњег председавајућег и директора Цибоне Домагоја Чавловића.

ЗВЕЗДА ПОВУКЛА ТУЖБУ ПРОТИВ АБА:  Испуњено све штро су црвено-бели захтевали

ФОТО: КК Црвена звезда

КК Црвена звезда изразио је велико задовољство што је Скупштина одржана у конструктивној атмосфери и уз присуство свих клубова АБА лиге.

Звезда је одлучила да повуче тужбе пред Судом у Загребу.

- С обзиром да је закључно са одлукама донетим на данашњој седници испуњено све што је КК Црвена звезда захтевала у својим тужбама пред Трговачким судом у Загребу, КК Црвена звезда ће повући своје тужбе. КК Црвена звезда сматра да је оваквом деловањем и јединством свих клубова и то пре завршетка лигашког дела сезоне, АБА лига успела у последњем тренутку да се врати у правне и законске оквире који ће јој омогућити да функционише у наредном периоду и до одржавања наредне, редовне Скупштине коју ће заказати Председништво АБА лиге - пише у саопштењу клуба са Малог Калемегдана.

Додаје се и да је на седници једногласно изгласано 9 тачака дневног реда, укључујући и оне најважније, а то су вођење лиге од стране председништва у саставу КК ФМП, КК Морнар и КК Задар. Ово тело ће председавати лигом до њеног договореног преобликовања које се очекује у септембру месецу, што је утврђено и договорено од стране свих клубова - пише у саопштењу клуба са Малог Калемегдана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)