ПАСПАЉ И ГРБОВИЋ ЗОВУ ЂОРЂЕВИЋА: Сале на клупи - то је жеља сваког партизановца!

Novosti online

17. 04. 2021. у 22:09

Александар Ђорђевић није успео да се са Виртусом пласира у Евролигу, а италијански медији пишу да он сигурно неће остати у Болоњи следеће сезоне.

ПАСПАЉ И ГРБОВИЋ ЗОВУ ЂОРЂЕВИЋА: Сале на клупи - то је жеља сваког партизановца!

ФОТО: АП

- Жао ми је Салета, али волео бих да га видим на клупи нашег клуба, јер је то жеља сваког партизановца, па и мене. Али неке ствари се морају мењати. За тренутно лоше неуспехе клуба, не смемо кривити само појединца, већ свако ко обавља било коју функцију у клубу мора сносити одговорност - рекао је Жарко Паспаљ за Курир.

Слично размишља још један бивши ас црно-белих, Горан Грбовић:

- Изненађен сам неуспехом Виртуса. Гледао сам ту утакмицу. Што се тиче Салетовог доласка, жеље су једно, а стварност нешто друго. Ако би дошао Ђорђевић, он је човек за резултате, што значи да нема места за постепени напредак и опоравак од прошле сезоне. Сале би морао да преузме већ оформљену и припремљењу екипу. Треба поставити добру и озбиљну стратегију пре самог довођења тренера. То је моје мишљење, ипак је он човек за велика дела.

Горан Грбовић још једном је подсетио колико је значајно да млади српски кошаркаши добију шансу.

- Неко сам ко истиче долазак младих играча у клубове попут Партизана или Звезде. КЛС треба да буде база одакле ће се узимати млади играчи, потенцијални лидери наших највећих клубова. Нико од наших звезда у Америци није тамо показао сав таленат који поседује, већ овде код нас. Нажалост, данас више странаца гледамо у српским клубовима, а не наше деце, што је велики проблем. Играч се кроз целу каријеру не гледа као појединац, него као број, статистика је данас једино мерило нажалост - поентирао је Грбовић.

(КУРИР СПОРТ) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)