ЈОКИЋ: Желим прстен, али са Денвером (ВИДЕО)

Novosti online

13. 03. 2021. у 10:04

НИКОЛА Јокић истакао је да би више волео да шампионски прстен НБА лиге освоји са Денвером него да буде трејдован у неку јачу екипу, али је додао да би за тако нешто Нагетски морали да доведу неко појачање.

ЈОКИЋ: Желим прстен, али са Денвером (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Јокић је после тријумфа над Мемфисом 103:102 добио питање о томе колико би му била значајна титула са Денвер Нагетсима, односно да ли би постојала могућност да он напусти ову франшизу и да прстен потражи на неком другом месту и са неком другом екипом.

- Наравно да хоћу прстен, али мислим да поверење које имам у целу организацју Нагетса, у играче и све остало, заиста желим да освојим титулу са Нагетсима. То би било много боље него да одем негде, или да неко дође, мада то би било можда још боље да неко дође. Радије бих освојио са Нагетсима него са неким други тимом. Волео бих да играм за Денвер, ако не освојим титулу неће то толико утицати. Ценим однос који имамо овде - рекао је Јокић.

Он је иначе током овог одговора посебно апострофирао како би можда било још боље да се титула освоји ако би неко дошао у екипу. То донекле шаље поруку о којој се доста прича, а то је да Денвер нема шампионски калибар у актуелном саставу и да је српском центру потребна помоћ, као и да је он сам некад незадовољан квалитетом саиграча.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)