РАДОЊИЋ: Пауза и болест нам не дају да кренемо, ситуација је деликатна

Novosti online

02. 03. 2021. у 23:27

РАДОЊИЋ: Пауза и болест нам не дају да кренемо, ситуација је деликатна

Фото: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

СТРАТЕГ црвено-белих је објаснио ситуацију и рекао да коронавирус, као и повреде, не дозвољавају тиму са Малог Калемегдана да дише

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић истакао је након пораза од Бајерна из Минхена да је његова екипа играла добро у већем делу сусрета, али да нису успели на крају да то и уновче.

- Најкраћа анализа, испада да је у неколико задњих минута пресудило. Грешке смо направили које се на овом нивоу кажњавају. Нашу добру игру нисмо успели да валоризујемо, а они су задржали концентрацију - казао је Радоњић.

Стратег црвено-белих је објаснио ситуацију и рекао да коронавирус, као и повреде, не дозвољавају тиму са Малог Калемегдана да дише.

- Ситуација је доста деликатна и сваки дан се прича о томе. Оно што је у овом тренутку оптерећујуће за нас јесте да ово предуго траје и да смо са малим бројем играча одиграли доста утакмица и то се наставља. Са овом утакмицом имамо 12 веома тешких утакмица у марту, а процес опоравка или припреме је нешто што је специфично због целе здравствене ситуације. Једноставно, пауза и та болест нам не дају да кренемо пре него што се стекне одређени степен физичке припреме, па тек онда би требало кошаркашки степен. Играчи би требало тек наредних дана да почну да трче. Није то само ових дана, било је тога и у јануару, треба издржати, треба носити све то и треба сачекати да можемо да кажемо да смо на добром нивоу, али то свакако није наредних дана - закључио је Радоњић.

(Телеграф) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)