ОДЛУЧИЛИ ДА СЕ СКУЋЕ: Милош Теодосић и Јелисавета Орашанин купују кућу

Novosti online

01. 02. 2021. у 19:23

СРПСКИ кошаркаш Милош Теодосић и његова супруга Јелисавета Орашанин, наводно су одлучили да у Болоњи, где већ неко време живе због Теовог пословног ангажмана, купе кућу.

ОДЛУЧИЛИ ДА СЕ СКУЋЕ: Милош Теодосић и Јелисавета Орашанин купују кућу

Фото: Т.Ћирић

Јелисавета и Милош планирају да купе кућу у овом индустријском, пољопривредном, финансијском и транспортном центру, будући да им се Болоња веома допада.

Овај град, у којем Милош игра за клуб Виртус, седми је по величини и један од најбогатијих градова Италије. Како се даље наводи, глумици и кошаркашу, који већ дуже време живе у престоници покрајине Емилија-Ромање, нарочито се допада то што има највећу сачувану стару градску четврт у овој земљи. Познат је по својим торњевима, црквама, наткриљеним тремовима и индустрији тестенина. Овде се налази и најстарији универзитет на свету, основан 1088. године, који и даље привлачи многобројне студенте, што им одговара за школовање њихових наследника у будућности.

Све што су доживели и видели у претходном периоду је утицало на то да одлуче да себи обезбеде кров над главом и да управо Болоња буде град који ће бити њихова животна база. Наравно, у Србији имају некретнине, и ту им је породица, па ће често долазити у свој град.

Ни Јелисавета ни Милош за сада нису коментарисали ове наводе.

Јелисавета Орашанин је тренутно на породиљском боловању, али чим се ситуација с коронавирусом буде стабилизовала, и кад беба мало порасте, она ће се вратити глуми. Како се наводи, интересантно је и то што је она преко супруга и пријатеља успела да упозна редитеље и продуценте у Италији који су и те како заинтересовани да с њом сарађују на новим филмским пројектима. Јелисавета и Милош, подсетимо, имају ћерку Петру, која има две године, и сина Богдана, који је рођен 8. јануара ове године.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)