ПРЕМИНУО ГОРАН БЈЕЛИЦА: Напустио нас је београдски шмекер и легенда Црвене звезде!

Novosti online

25. 01. 2021. у 21:03

ПРЕМИНУО ГОРАН БЈЕЛИЦА: Напустио нас је београдски шмекер и легенда Црвене звезде!

Илустрација спорт Фото Dephositos

Изненада нас је напустио Горан Бјелица (59), дугогодишњи спортски радник и функционер Тениског клуба Црвена звезда. Преминуо је данас београдски шмекер и бивши кошаркаш.

Био је највећи таленат у јуниорима КК Црвена звезда, омиљен у друштву и међу спортистима, друг многих, Зуфера Авдије, Игора Бутулије, Божидара Маљковића, Кемала Хаџовића, Драгана Гагија Николића, Душка Вујошевића, Драгана Шакоте, Илије Белошевића, Стевана Караџића, Бранка Ковачевића и других.

- Потребан је минут да нађемо посебну особу, сат времена да их ценимо и дан за љубав, али је потребан цео живот да их заборавимо... Данас је отишао Горан Бјелица, мој брат, мој идол, легенда нашег града Београда... Распадам се, боли. Гошо, нема више динг-донг за мог Огија, нема више сладоледа за моју Марију и Уну... Нема... Гошо мој, и кад никог од нас више не буде, сијаће сунце над нашом Карабурмом. Боли, брате мој, много - навео је Кемал Хаџовић у опроштају од Горана Бјелице.

Био је функционер у Тениском клубу Црвена звезда, где је провео цео свој живот, а познавао га је сваки ћошак Београда. Имао је душу, много је волео децу и без њега више неће бити исто. Многи људи су због њега долазили на терене ТК Црвена звезда на рекреацију.

Место и време сахране Горана Бјелице биће накнадно саопштени.

(Директно

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)