ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ МИЛИЦЕ ДАБОВИЋ: Пет дана пред порођај нисам знала његово право име, покрао ме, а има дијагнозу из психијатријске установе

Новости онлине

04. 01. 2021. у 12:40

ПОЗНАТА кошаркашица Милица Дабовић се присетила тешких тренутака из прошлости и посебно се осврнула на оца свог сина Стефана, који се, како каже, одрекао свог наследника.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ МИЛИЦЕ ДАБОВИЋ: Пет дана пред порођај нисам знала његово право име, покрао ме, а има дијагнозу из психијатријске установе

Фото архива ВН

- Било је претешко сама одгајати дете. Његов отац није с нама јако дуго, хвала Богу на томе. Он се одрекао сина на све могуће начине. Не замерам му, лакше ми је сутра да објасним сину шта је његов отац урадио. Сигурна сам да Стефана неће интересовати такав родитељ. Чињеница је да се он појављивао неколико пута, у налетима, само да би узео шта му је било потребно. Жао ми је што је он ушао у мој живот само да би ме покрао. Не могу да се помирим с тиме да сам за оца свог детета изабрала човека који има дијагнозу из психијатријске установе у Београду. Жао ми је што сам од свих људи изабрала њега. Он је далека прошлост, а мој син и ја живимо у миру. Као и свака мајка, борим се за своје дете - рекла је за Старс Милица.

Бивша српска репрезентативка је открила и да ли је и даље у контакту са Стефановим оцем и како се осећа поводом тога.

- Нестао је пре две године и не интересује га син. Сад ми је драго због тога. Пет дана пред порођај нисам знала његово право име и презиме. Самим тим, није било ни питање да се отац упише у родни лист. Надам се само да он води рачуна бар о првом детету - закључила је Милица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Muki

04.01.2021. 14:50

Skoro pa godinu dana si sa covekom kojem si nosila dete a ti mu ni ime ne znas.Nije mi jasno?? Zar to malo ne govori i o tebi kakva si.I jos kazes da je psihijatrijski slucaj i da ima dijagnozu, a zavrsila si s njim u krevetu.U cemu je fora????!!!!!!

Milvas

04.01.2021. 14:59

Da je neko psihijatrijski slučaj i da to saznate tek kada sa njim dobije dete je dokaz čiste nezrelosti i kako shvata život. Na žalost danas veliki broj mladih život shvata kao dečiju igru. Svako upozorenje starijih ljudi, ljudi sa životnim iskustvom shvata kao napad na demokratiju i na njihovo pravo.