ПАРТИЗАНОВА ХАУБИЦА ПОЧИЊЕ ТРЕЋУ СЕЗОНУ У ЦРНО-БЕЛОМ ДРЕСУ: Можемо да се боримо за трофеје

Г. К.

29. 08. 2020. у 09:00

КАО и сваке нове сезоне, па тако и ове, Партизанова кошаркашка јавност много очекује од легионара који облаче црно-бели дрес.

ПАРТИЗАНОВА ХАУБИЦА ПОЧИЊЕ ТРЕЋУ СЕЗОНУ У ЦРНО-БЕЛОМ ДРЕСУ: Можемо да се боримо за трофеје

ФОТО: Н. Параушић

Један од њих је Маркус Пејџ, који може да се назове и староседеоцем с обзиром на то да ће му ово бити трећа година у београдском клубу.

- Знам да није типично за Американца да остане у једном клубу више сезона. Увек сам гледао која је најбоља опција за мене и моју породицу, а Партизан дефинитивно то јесте. Осећам се пријатно овде. Заволео сам ово место и људе и срећан сам што остајем - рекао је Пејџ за клупску телевизију.

Услед пандемије ковида 19, Партизан је одлучио да базичне припреме за наредну сезону одради на "домаћем терену" у Врњачкој Бањи.

- Лепо место са дивним људима. Партизан има много навијача овде који нам пружају подршку. Одлазак из града нам је омогућио да се фокусирамо на тренинг и брже порастемо као тим.

МИКА прошао ПРЕГЛЕДЕ

НАЈНОВИЈЕ појачање Партизана, амерички центар Ерик Мика стигао је јуче у Београд и одмах обавио лекарске прегледе у просторијама Завода за спорт и медицину. Мика би требало да се од почетка следеће недеље прикључи тренинзима, за када је заказан повратак црно-беле експедиције са припрема у Врњачкој бањи.

Амбиције и циљеви у клубу Партизановог реномеа су увек јасне.

- Већина играча је остала од прошле сезоне. Мислим да треба да очекујемо велике ствари. Уверен сам да опет можемо да будемо на врху табеле и боримо се за трофеје - закључио је Пејџ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)