ДА ЛИ ЈЕ БОЈКОТ УТАКМИЦА УВОД У КРАЈ СЕЗОНЕ: Лејкерси и Клиперси гласали за прекид, Леброн напустио састанак

Новости онлине

27. 08. 2020. у 10:59

ДА ЛИ ЈЕ БОЈКОТ УТАКМИЦА УВОД У КРАЈ СЕЗОНЕ: Лејкерси и Клиперси гласали за прекид, Леброн напустио састанак

фото: ЕПА

МИЛВОКИ Бакси су бојкотовали уткамицу са Орландом у знак протеста против расне неједнакости и бруталности полиције према Афроамериканцима.

Екипа Меџика није желела да прихвати победу службеним резултатом. НБА лига је одложила цео такмичарски дан... И сада се поставља питање да ли је ово почетак отказивања остатка сезоне и упражњено место првака?

Према аналитичару и познаваоцу околности у НБА лиги Девију Милеру, тимови разматрају могућност да се спакују и оду кући. Они су о томе већ разговарали на састанку у Орланду.

Састанак су водили Крис Пол и Ендри Игуодала. Леброн Џејмс је рекао је да жели да види више акције и учешћа власника франшиза у свему овоме. Он је касније због оштре дискусније и већине гласова да се плеј-оф настави (против били само Лејкерси и Клиперси) напустио састанак, а за њим су пошли и играчи оба тима из Лос Анђелеса.

Иначе, звезда Лејкерса је међу првима подигла глас због полицијске репресије над Афроамериканцем пре неколико дана у Винсконсију. Леброн се запитао: Докле више полицијске бруталности и ширења расне неравноправности?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Dragan R

27.08.2020. 14:01

@Alex - А ја очекујем да се јави баба Меркел и да запрети санкцијама Америци или да се позову Путин и Лукашенко да посредују у налажењу демократског решења и мирној транзицији власти у САД.