ЛАЗИЋ ПОСЛЕ 10 ГОДИНА У ЗВЕЗДИ: Не могу да верујем да је толико прошло

Новости онлине

23. 08. 2020. у 17:23

КАПИТЕН кошаркаша Црвене звезде Бранко Лазић ће у такмичарској 2020/21. играти десету сезону у црвено-белом дресу.

ЛАЗИЋ ПОСЛЕ 10 ГОДИНА У ЗВЕЗДИ: Не могу да верујем да је толико прошло

ФОТО: АП

- Не могу да верујем да је већ толико прошло, обзиром да ми делује јако брзо, али ми је драго да смо дошли до те цифре и да проводимо већ десету годину заједно - рекао је Лазић за клупски сајт.

Звезда припреме за наредну сезону обавља на Копаонику, а десетка клуба са Малог Калемегдана је говорила и о томе.

- Ове сезоне смо за промену дошли на припреме на Копаоник где су услови феноменални, све мере заштите играча у здравственом и тренажном смислу су предузете и осећамо се заиста сјајно. Имамо све услове да спремни дочекамо почетак сезоне.

Потом се осврнуо и на амбиције црвено-белих, а упоредио је ове припреме са претходним.

- Ништа није неуобичајно у односу на претходне сезоне што се тиче припрема и тренинга. Једино је због ситуације с вирусом мало другачије. Дужа је била пауза него претходних година, па сам лето искористио и да се одморим и проведем време са породицом и пријатљима, али и да се припремим. У нову сезону улазим спреман и за сада све тече по плану. Знају се циљеви Црвене звезде, а то је освајање Јадранске лиге и обезбеђивање пласмана у Евролигу наредне сезоне. Што се тиче Евролиге, циљ је да се покажемо у што бољем светлу и забележимо што више победа и добрих партија. Наравно, ако нам се укаже прилика за пролазак у наредну рунду да то спремни дочекамо и искористимо.

Лазић је на крају прокоментарисао долазак Саше Обрадовића на место тренера.

- За сада је све сјајно, још смо у фази упознавања, али овај период који смо провели заједно, заиста је феноменалан. Веома ми је драго што је један такав звездаш дошао да води први тим Црвене звезде - закључио је Лазић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)