НИЈЕ ЛАКО ИГРАТИ ЗА ЗВЕЗДУ: Марко Симоновић открио какву ће улогу имати у трећем мандату на Малом Калемегдану

Novosti online

17. 08. 2020. у 15:00

ПОВРАТНИК у редове KK Црвена звезда Марко Симоновић истакао је да ће предстојећа сезона бити тешка, али да су циљеви црвено-белих исти - трофеји и што бољи резултат у Евролиги.

НИЈЕ ЛАКО ИГРАТИ ЗА ЗВЕЗДУ: Марко Симоновић открио какву ће улогу имати у трећем мандату на Малом Калемегдану

Марко Симоновић Фото Н. Параушић

- Хвала Саши Обрадовићу на указаном поверењу и што ми је дао шансу да још једном заиграм за свој вољени тим. Мислим да нас очекује изузетно тешка сезона и чињеница је да ће моја улога бити да помогнем екипи, свим играчима и новајлијама да се што пре уклопе и схвате шта је Црвена звезда, као и то шта значи играти за Црвену звезду, а то верујте није ни мало лак посао. Велика су очекивања, велики је притисак што је и нормално јер Црвена звезда пуца на највише могуће резултате. Сви тога морамо да будемо свесни и живимо са тим - рекао је Симоновић за клупски сајт на Kопаонику, где се црвено-бели налазе на припремама.

Симоновић је свестан да ће наредна сезона бити поптуно другачија у односу на све досадашње у његовој пребогатој каријери.

- Надам се пре свега да ћемо сви бити здрави и ту не мислим само на играче, стручни штаб и код нас у клубу, већ мислим генерално на целу Европу и свет глобално. Желим свима да буду здрави и да се све ово што пре заврши. Ми се припремамо за сезону према нормалном распореду који имамо пред собом и надам се да ћемо тако играти. Чињеница је да ће бити другачије. У сваком случају то су нови изазови и свако од нас мора да буде додатно фокусиран, додатно мотивисан и спреман да поднесе додатну жртву. Наши циљеви остају исти, желимо да освојимо три трофеја у домаћим такмичењима и да будемо што конкурентнији у Евролиги. Надам се да ћемо то и успети и да ћемо пре свега остати здрави - рекао је Симоновић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)