ПРЕДСЕДНИК БУДУЋНОСТИ ПРОЗВАО ВЕЧИТЕ: АБА лига постаје талац сукоба Звезде и Партизана

Новости онлине

среда, 12. 08. 2020. у 12:35

ПРЕДСЕДНИК БУДУЋНОСТИ ПРОЗВАО ВЕЧИТЕ: АБА лига постаје талац сукоба Звезде и Партизана

Драган Бокан фото: Н.Параушић

ПРЕДСЕДНИК КК Будућност Воли Драган Бокан рекао је да је буџет клуба ове сезоне мањи за 25 одсто у односу на претходну.

- Обезбеђен је новац за прву полусезону, а онда ћемо видети за други део. Први пут нам се то дешава, а све због последица које је оставио ковид-19 на црногорску привреду”, истакао је Бокан.

Будућност ће, и поред тога, имати, како каже, високе амбиције са добром екипом.

- За ову сезону морали смо да смањимо буџет 25 одсто, али сигуран сам да ћемо имати добру екипу, спремну да победи и евролигашке тимове. Из прикрајка желимо највише, али циљ је да будемо међу четири најбоље екипе у АБА лиги. Из те позиције са додатним појачањима пробали би да изненадимо клубове са много већим буџетима. Такође, спремни смо за Еврокуп, циљ нам је да у том такмичењу прођемо две фазе”, казао је Бокан.

Први човек клуба поручио је да је неопходно реорганизовати АБА лигу.

- Постајемо таоци сукоба између Црвене Звезде и Партизана. Апелујем на све клубове да прво реорганизујемо АБА лигу, да обезбедимо генералног спонзора. АБА лига је производ који спаја људе, државе, љубитеље кошарке”, поручио је Бокан, нагласивши да је Будућност урадила много за развој кошарке у Црној Гори у последњих десет година.

(Вијести.ме)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Predrag

12.08.2020. 12:44

Kako se pravis fin i prozivas druge,ne boj se dace tebi Milo pare da operete od sverca drove za dugi deo polu sezone ako ostane na vlasti ako ne zavuci pare u svoj dzep pa daj u klub nemoj biti marioneta samo ime direktora na papiru. Pozdrav za sportske radnike , i navijace KK MORNAR IZ BARA iz Srbije jedinog pravog predstavnika Crne Gore u ABA LIGI.