"СМЕЈЕМО СЕ ХРВАТИМА, А БИЋЕМО КАО ОНИ": Светислав Пешић љутито упозорава на стање у српској кошарци

Novosti online

29. 06. 2022. у 13:51

БИВШИ српски кошаркаш Миле Илић је у свом подкасту угостио селектора наше репрезентације Светислава Пешића. Тренер који је Немачку одвео на кров Европе, а Србију до европског и светског злата, страхује да наша кошарка не доживи судбину хрватске.

СМЕЈЕМО СЕ ХРВАТИМА, А БИЋЕМО КАО ОНИ: Светислав Пешић љутито упозорава на стање у српској кошарци

Фото: ЕПА

Популарни Кари каже да је сада време када престаје клупско ривалство и када сви треба да се уједине како би подржали репрезентацију.

- Сад смо имали састанак са клубовима у Савезу. Са Звездом, Партизаном, председником, директором, генералним менаџером. Ја сам рекао, није ово моја репрезентација или репрезентација Александра Вучића, ово је репрезентација ваша, односно наша. И сада када се завршила лига, све заставе које постоје, црвено-беле, зелено-беле, ове розе као код Меге, црно-беле, све те заставе се уједињују у једну, а то је српска застава - рекао је Пешић.


Илић је на ову констатацију нашег селектора одговорио: ''Тако би требало бити.'' А то је разљутило Пешића.

- Не, тако мора бити. Миле, ако тога не буде... Добро си ме сада напалио овим питањем. Ми се сад смејемо кад кажемо "Хрватска". Они не могу да освоје медаљу, не зна се колико дуго, 20 година. Од Грчке, Атине, сећаш се. Све ће то бити овде. Према томе, што мене питаш за златну медаљу? Ја сам је већ освојио. Хајде ви сада освојите. Ево, ја сам дошао да вам помогнем да освојите и ви, али ја сам је већ освојио, мени не треба златна медаља. Ја преузимам апсолутну одговорност. Али и ти си био играч, један кошаркаш не чини тим, али један може раз****ти комплетну екипу - објаснио је Пешић. 

БОНУС ВИДЕО: Пешић окупио "орлове" - тренинг репрезентације Србије
 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)