НЕСВАКИДАШЊА СИТУАЦИЈА У НБА: Све за љубав, Јусуфа Нуркића не занимају паре

Novosti online

29. 06. 2022. у 09:27

ЦЕНТАР кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине Јусуф Нуркић (27) овог лета је постао незаштићени слободан играч и може преговарати око уговора и са осталим НБА клубовима, с обзиром на то да Портланд више не полаже права на њега.

НЕСВАКИДАШЊА СИТУАЦИЈА У НБА: Све за љубав, Јусуфа Нуркића не занимају паре

ФОТО: АП

Међутим, Нуркић нема намеру да напушта највећи град у америчкој савезној држави Орегон.То место он види као дом и извесно је да ће "Босанска звер" потписати нови уговор.

Наставак сарадње између 27-годишњег центра и "Блејзерса" могао би бити објављен већ сутра, наводе амерички медији. Познати новинар Марк Стејн открива да се Нуркић одлучио на занимљив потез како би остао члан Портланда.

Иако је имао могућност да у другим тимовима потпише уносније уговоре, Босанац је одлучио да из љубави према тиму из Орегона прихвати чак и мањи уговор него што га има сад.

Стејн наводи како ће Нуркић узети мање новца од садашњег уговора који му доноси 12 милиона долара по сезони и плата ће му бити за неколико милиона мања.

Нуркић се за овај потез одлучио како би могао остати у тиму који воли, а ово је заиста ретка ситуација у НБА лиги где кошаркаши углавном "трче" за великим цифрама или шампионском титулом.

БОНУС ВИДЕО: Светислав Пешић окупио "орлове" - тренинг репрезентације Србије

 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИМАМ 40 И ЈОШ САМ НЕВИНА: Атрактивна атлетичарка изненадила свет признањем - навела и разлоге