"ПОСТОЈАЋЕ ЗВЕЗДА И БЕЗ СВИХ НАС": Небојша Човић о тешкој ситуацији у којој се шампион АБА лиге налази

Новости онлине

28. 06. 2022. у 09:59

Црвена звезда је остала без Дејана Давидовца и Остина Холинса, који су прихватили понуде ЦСКА и Макабија, Звезди прети одлазак Николе Калинића уколико лидеру тима буду примамљиве опције из иностранства.

ПОСТОЈАЋЕ ЗВЕЗДА И БЕЗ СВИХ НАС: Небојша Човић о тешкој ситуацији у којој се шампион АБА лиге налази

FOTO: N. Paraušić

Поред тога, Дејан Радоњић још размишља о новом уговору, па је Звездина нова сезона још "у магли". 

Први човек клуба Небојша Човић је говорио о актуелној ситуацији.

- Интересантно је што сви брину, сви хоћемо добар тим да имамо. Наравно да и ми хоћемо гарантован буџет. Наравно да смо хтели прошле године Давидовца, да потпише када је и Добрић, али је процена била да треба да се докаже. Понуда ЦСКА је дупло већа, то се не одбија. Давидовац је од 2014. у систему, нек оде да заради. Холинса нисмо продужили у јануару, шта да радимо. Дејана Радоњића што се тиче, дали смо понуду. Ваше је да одговорите, прихватам или не. Или прихватам, али поправите ово и оно. Шта сад да радимо - рекао је Човић на ТВ Пинк и истакао да нико не сме да игра док не плати порез.

- Не треба нико да се такмичи док не плати порез, како ће се такмичити клубови који су омаловажили. Постојаће Звезда и без свих нас. Звезда постоји 80 година, од Небојше Поповића и других. Неко је остао 5-10 година, свако треба да види шта је оставио од трофеја до финансија. Они који су најгласнији према нама су оставили много дугова клубу. Имате за крај, док смо плаћали порезе, други су плаћали играче.

БОНУС ВИДЕО: ПЕШИЋ ОКУПИО "ОРЛОВЕ": Тренинг репрезентације Србије

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КАКО ПУТОВАТИ У СЕПТЕМБРУ: Ево које државе траже ковид тестове