Одговорно понашање кроз „Други поглед на кош“

Промо

19. 05. 2022. у 16:00

ДДОР осигурање својом активацијом поводом ФИНАЛ ФОУР турнира позитивно утиче на понашање

Одговорно понашање кроз „Други поглед на кош“

Фото: Промо

ДДОР осигурање, осведочено прати храбре спортисте на њиховим путевима успеха, у наредним данима и као поносни партнер Евролиге. Део Унипол-а, водеће европске финансијске групације, као друштвено одговорна компанија, ДДОР је годинама партнер различитим спортским организацијама и догађајима. Прву половину 2022. године свакако ће обележити ФИНАЛ ФОУР, који ће други пут у последњих неколико година бити одржан у Београду, од 19. до 21. маја 2022. године. ДДОР осигурање биће присутно и на овом догађају у ФАН ЗОНИ на Савском тргу, на којем ће спонзори овог спортског спектакла бити у прилици да организују занимљиве програме за посетиоце, а за све оне који неће бити у прилици да прате утакмице из Штарк арене, биће организован пренос утакмица уживо. ДДОР ће своје активности усмерити на подизање свести о штетности прекомерног коришћења алкохола и коришћења опијата, који могу да имају погубан утицај на здравље, учешће у саобраћају али и бављење спортом. Активација „Други поглед на кош“ ће свим посетиоцима омогућити доживљај слободних бацања са посебним наочарима које симулирају стање под дејством алкохола или дрога. Свако ко успе да убаци три слободна бацања са наочарима и 3 без њих на поклон ће добити официјелну ФИНАЛ ФОУР лопту, а за остале учеснике припремљене су друге утешне награде.

Поводом уласка ДДОР-а у партнерство са Евролигом и почетка ФИНАЛ ФОУР турнира, Франческо Маши, председник Извршног одбора ДДОР осигурања, изјавио је: „Велико нам је задовољство што је ДДОР осигурање међу партнерима Фан Зоне Финал Фоур турнира Евролиге, који се одржава у Београду, у једној од најлепших и најупечатљивијих Арена на свету. Након избијања пандемије и након толико компликованих година, хиљаде навијача из читаве Европе коначно могу да се окупе и прате најбољу кошарку на континенту, деле своје страсти и емоције у тако узбудљивом окружењу. Кошаркашки дух и спортске вредности могу лако да се интегришу у свакодневни живот и професионалне перформансе: не постоје пречице до успеха на терену или у животу, а изврсност је постепени резултат сталног настојања да будемо бољи. Семафор неће показати задовољство сваког играча који је сваком свом члану тима дао све на путу ка заједничком циљу. То је оно што је тим. Хајде да уживамо у овом узбудљивом путовању, спектакл управо почиње!”

Посетиоцима ће ДДОР активациона зона бити на располагању сваког дана од 19. до 21. маја 2022. године, у периоду од 10 до 22 часа, на Савском тргу у Београду. На истом месту у четвртак 19. и у суботу 21. маја биће организован пренос уживо свих утакмица из Штарк арене, у терминима од 18 и 21 час, а у петак се од 17 часова очекује спектакл на постављеним теренима који укључује утакмице у кошарци, баскету, закуцавању и гађању за три поена. Ове атрактивне активности укључују како учешће већ регистрованих тимова, тако и учешће посетилаца ФАН ЗОНЕ ФИНАЛ ФОУР-а.

Позивамо све заљубљенике у спорт да дођу сами, са пријатељима и породицама и буду део овог јединственог спектакла, на којем ће и компанија ДДОР осигурање дати допринос кроз подизање свести о значају одговорног понашања, здравог начина живота, бриге о себи и другима и стварању сигурнијег окружења за живот и рад.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОСТОЈАЋЕ ЗВЕЗДА И БЕЗ СВИХ НАС: Небојша Човић о тешкој ситуацији у којој се шампион АБА лиге налази