СРБИНУ ОТКАЗ У ЗАГРЕБУ? Хрвати пишу да му је Звезда последња утакмица

Новости онлине

06. 12. 2021. у 13:17

ВЛАДИМИР Јовановић после меча са Црвеном звездом више неће бити тренер Цибоне, ако је веровати хрватским медијима.

СРБИНУ ОТКАЗ У ЗАГРЕБУ? Хрвати пишу да му је Звезда последња утакмица

Фото: АБА ЛИГА

– Владимир Јовановић ће водити утакмицу у Београду, а клуб већ навелико размишља шта и како даље. У недељу ујутро није изгледало да ће по повратку из Београда Јовановић остати тренер Цибоне, а онај који би требао доћи на његово место, и клуб је врло склон тој опцији, је Јосип Сесар. Већ у среду је на програму нова утакмица, под Торањ у оквиру ХТ Премијер лиге стиже Сплит, који је у десет последњих утакмица побеђивао Цибону. На тој утакмици Вукове би већ могао водити Сесар, који се пре месец дана луцидно ослободио посла у Горици – пишу Спортске новости.

Јовановић је добро кренуо у овој сезони, а онда је уследио пад. Најжешћи ударац претрпљен је минулог викенда када је Алкар савладао Цибону у Загребу, у националном шампионату (84:78). Да зло буде веће по Јовановића, пре њега ниједан тренер Цибоне није доживео пораз у Загребу од тима из Сиња.

Како ствари стоје, меч са Црвеном звездом у понедељак (18.00) биће последњи Јовановићев меч на клупи Цибоне.

Остало је да се две стране договоре о обештећењу, пошто српски стручњак има уговор до краја сезоне 2022/23. и Јовановић може да остане у Београду, не мора ни да се враћа у Загреб.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)