ШТА САД РЕЋИ ПОРОДИЦИ? Објава о смрти Стевана Јеловца која тера сузе на очи

Новости онлине

05. 12. 2021. у 19:26

СМРТ Стевана Јеловца потресла је цео кошаркашки свет. Нема речи са којом се може описати бол који осећају сви који су гледали овог момка испод обручева, а шта тек рећи за оне који су га познавали.

ШТА САД РЕЋИ ПОРОДИЦИ? Објава о смрти Стевана Јеловца која тера сузе на очи

FOTO: Nebojša Paraušić

Стеван је био одличан кошаркаш, а још бољи момак. Његов последњи клуб АЕК из Атине опростио се од Јеловца врло тужном објавом.

"Како се носити са пошастима судбине? Како се помирити са несхватљивим? Нашег насмејаног детета нема... Трагедија. Неизрецива бол. Тужна вест је малопре стигла из Србије. Наш борац, наш брат Стеван је постао анђео. Одлетео је у небо...

17. август 2021 - упутио нам је великодушан осмех. Тешка времена, Свима нам је то било потребно.

14. новембар 2021. - време се замрзнуло. Наш брат је почео да води највећу битку у свом животу. Тим је црпио снагу из свог меча, од његове страсти, ван очекивања. Надајући се.

5. децембар 2021 - 22 дана касније... Неравноправна битка је завршена. Стеван није могао да издржи... Шта сада рећи његовој породици? Његовим родитељима? Његовој сестри, његовом партнеру?

"Анђеле, ти летиш овде, патећи и невидљиви, ухвати ме за руку, људи имају златне замке", написао је један песник. Нема речи утехе, оне не постоје. Историја нашег славног клуба је испреплетена с тешкоћама и трагедијама, али сада си претерао.

"Сломи ми срце, изгубио сам насмејано дете..."

Срећно, брате наш", стоји у емотивној поруци Кошаркашког клуба АЕК.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)