"МЕНЕ СУ БАТИНЕ НАПРАВИЛЕ ЧОВЕКОМ": Милица Дабовић о насиљу над сестром Јелицом

Новости онлине

30. 11. 2021. у 10:00

НЕКАДА успешна кошаркашица Милица Дабовић била је гост емисије ''Преживели'' и том приликом открила како је уопште почела да се бави кошарком, али је открила и појединости приватног живота, начина одрастања и односа са породицом.

МЕНЕ СУ БАТИНЕ НАПРАВИЛЕ ЧОВЕКОМ: Милица Дабовић о насиљу над сестром Јелицом

Фото: Инстаграм/stefanovamama13

Наиме, најстарија од три сестре Дабовић Јелица, такође бивша кошаркашица, причала је у једном тренутку како ју је отац малтретирао и вршио насиље над њом, а да ни Ана ни Милица нису реаговале, штавише, окренуле су јој леђа.

- Из детињства се сећам батина само. То је моја трагедија. Отац ме је водио на купање увек на једно место где је било доста камења. Учио ме је да пливам. Тада сам се раскрварила, мајка је кући приметила и вриснула, а ја сам почела да плачем. Онда је отац узео пластични чешаљ и почео да ме туче до крви - испричала је једном приликом Јелица.

Милица је гостујући у емисији код водитеља Милана Калинића истакла да се не слаже са сестром.

- Ми не делимо исто мишљење, зато што то су наши родитељи, ја их волим највише на свету и какви год да су... Поготово маму. Како да о том човеку да кажем нешто лоше, јер да њега није било Ана и ја не бисмо постојале, ко зна шта бисмо радиле данас и чиме бисмо се бавиле, али некако је то код нас чудно, јако чудна породица. Ја мами и тати кажем хиљаду пута: "Боже, ви имате четири пробисвета и хвала Богу ви сте нас и направили и родили и одгајали, али никада од нас нисте направили лоше људе и то је оно што ја волим и код Ане и код нас, никад нисмо мрзели никога, шта год да се дешавало увек смо некако гледали напред и држали смо једни другима леђа да бисмо причали једни о другима лоше - рекла је Милица и додала.

- Она је то доживела на другачији начин, ја сам доживела батине тако да су мене батине направиле човеком, ја то покушавам да научим Стефана. Не као мене моја мама, ''ко тебе каменом ти њега хлебом'', не ко тебе каменом ти узми стену. Ако си превише добар, сви ће да те газе. Превише људима верујем, добра сам и наивна, а то ми се у животу осветило. Да није тако, никада не бих дошла у овакву ситуацију, да продајем своје ствари да бих преживела. Тако да, Јелица има своју причу, истину, за мене је моја мама највећи херој - истакла је Милица на К1 телевизији.

Уједно је некада и капитен репрезентације Србије Милица Дабовић поставила и статус на Инстаграму.

- Истина је да су ме погрешни избори мушкараца скупо коштали у животу али трудим се да се тога сетим само када ми поставе питање! Родитељима сам ЗАХВАЛНА они јесу направили од мене ДОБРОГ човека и то показују моји поступци а ја се трудим да то исто направим о свог сина Стефана, за све остало он ће сам знати како је најбоље у овом суровом свету мржње! Важно је да не бије жене и да их не вређа као ови данашњи лоши, бездушни, искомплексирани, лажљиви мушкарци (част изузецима) - написала је између осталог на Инстаграму.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)