РАДОЊИЋ ЗАДОВОЉАН: "Није било једноставно, радујемо се повратку неких играча"

Novosti online

24. 09. 2021. у 22:49

ТРЕНЕР Црвене звезде Дејан Радоњић више је говорио о проблемима с којима у се црвено-бели сусретали пред утакмицу него о самом мечу у коме су његови пулени на старту АБА лиге демолирали Сплит са 36 разлике - 97:61

РАДОЊИЋ ЗАДОВОЉАН: Није било једноставно, радујемо се повратку неких играча

ФОТО: КК Крка/Драго Перко/Кошарка.си/АБА лига

"Није било једноставно ових скоро 14 дана, покушавали смо да превазиђемо све околности које нису биле онакве какве смо прижељкивали. На толико проблема покушали смо да урадимо највише што можемо. У припреми је такође било значајно то што смо схватили да приступ мора бити добар од старта и да не смемо да дозволимо да улазимо у ситуације које могу да нас доведу до одређених проблема", рекао је Радоњић после утакмице.

Црвена звезда ће наредног петка играти против Фенербахчеа у Истанбулу, у мечу првог кола Евролиге.

"За нас је значајно што смо могли да рачунамо на неке минуте Волтерса и Лазаревића, који су се вратили после паузе и први пут смо били у ситуацији да можемо да одиграмо 'пет на пет'. У тим околностима треба бити задовољан. Сад се окрећемо следећим обавезама и нади да ћемо моћи да на још неког рачунамо у наредних пет, шест, седам дана".

Да ли је ово права "ратничка" екипа?

"Рекао сам нешто што је значајно за све те ствари. Кад будемо могли да урадимо нешто заједнички и кад будемо имали неке заједничке тестове, победе или поразе, моћи ћемо да причамо конкретније. Још је рано за то. Питали су ме и пре десетак дана какав је мој став о томе, али једноставно нереално је да причамо о томе у тренутку кад пролазимо без пет, шест, седам играча кроз тренажни процес и утакмице које би требало да нам дају слику шта имамо и шта би требало или не би требало да се ради", рекао је Радоњић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)