МЕГИН БАСКЕТ "ВРТИЋ" СПРЕМАН ДА ИЗНЕНАДИ ФАВОРИТЕ У АБА: Очекујем да растемо из меча у меч

Танјуг

24. 09. 2021. у 10:49

ТРЕНЕР кошаркаша Меге Владимир Јовановић рекао је да у новој сезони очекује да његова екипа из меча у меч расте.

МЕГИН БАСКЕТ ВРТИЋ СПРЕМАН ДА ИЗНЕНАДИ ФАВОРИТЕ У АБА: Очекујем да растемо из меча у меч

Фото: М.Вукадиновић

Кошаркаши Меге нову сезону у АБА лиги почињу у недељу против Студентског центра у 12 сати у хали спортова "Ранко Жеравица".

- Прошле године то наше сазревање и прелазак из тог неког јуниорског у сениорски стаж се десио веома брзо и ми смо успели да за релативно кратко време постанемо конкурентни. Али, то не значи да ће тако бити и ове године, јер једноставно један део екипе је отишао, па ће се десити прерасподела улога. То неће бити лако. Ми смо ту да им помогнемо, а оно што ја очекујем ове године је да из меча у меч растемо и као играчи и као тим. Надам се да ћемо у што ранијем периоду да сазремо и да израстемо у добре играче и надам се да ћемо као тим да будемо што бољи, па докле год нас то доведе - рекао је Јовановић за клупски сајт.

Пред стратегом Меге је великим изазовом, јер у екипи практично има тинејџере, с обзиром на висок квалитет регионалног такмичења у предстојећој сезони.

- АБА лига ће бити изузетно јака. И ми можемо да будемо најбоља верзија себе у неком тренутку, али да нам то ипак не буде довољно да добијемо утакмицу. Хоћу да кажем да морамо да се трудимо да будемо најбољи што можемо, да растемо и радимо и из тога да видимо који је наш крајњи домет - закључио је Јовановић.

Боје Меге ће на почетку сезоне у АБА лиги бранити следећих 14 играч: Лука Церовина (капитен), Никола Јовић, Малколм Казалон, Карло Матковић, Бориша Симанић, Дејшон Смит, Александер Балцеровски, Матеј Рудан, Никола Ђуришић, Никола Кочовић, Младен Вујић, Самсон Руженцев, Михаило Мушикић и Лука Богавац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)