НОЛЕ КАО КОШАРКАШКИ СЕЛЕКТОР Најбољи тенисер света коментарисао објаву Јусуфа Нуркића: "Какав Дрим-тим, најјачи сте" (ФОТО)

Novosti online

31. 08. 2021. у 18:00

НАЈБОЉИ тенисер света новак Ђоковић прокоментарисао је објаву Јусуфа Нуркића, који је тренирао са Бојаном Богдановићем и Ивицом Зубцем.

НОЛЕ КАО КОШАРКАШКИ СЕЛЕКТОР Најбољи тенисер света коментарисао објаву Јусуфа Нуркића: Какав Дрим-тим, најјачи сте (ФОТО)

Foto: Instagram/bosnianbeast27/printscreen

Паузу између две сезоне у НБА лиги тројица играча са простора бивше Југославије искористили су за заједничке тренинге, а испод њихов фотографије јавио се Ноле.

Наравно, било је речи о идеалном тиму састављеном од играча са простора бивше Југославије, који би могао да се одмери и са САД!

Ђоковић је у два коментара додао још петорицу кошаркаша који би донели квалитет овом тиму, а са њима у екипи ово би била група играча за завршницу НБА лиге!

Ивица Зубац, Бојан Богдановић и Јусуф Нуркић добили би појачање у виду двојице српских, двојице словеначких и једног црногорског кошаркаша!

''Замисли још Богдана и Јокару са вама... Какав УСА дреам теам, најјачи би били...'', прво је написао Новак, а затим додао и други коментар.

''И Николу Вучевића... И Луку Дончића... и Драгића... хахахаха'', додао је Ноле, који је већ замислио тим који би био конкурентан у НБА лиги.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)