КОШАРКАШИ МЕГЕ СТИГЛИ НА БАХАМЕ: Следе утакмице против Индијане

Novosti online

11. 08. 2021. у 15:44

КОШАРКАШИ Мегe допутовали su на Бахаме где ће одиграти две утакмице са Индијаном, легендарном НЦАА екипом.

КОШАРКАШИ МЕГЕ СТИГЛИ НА БАХАМЕ: Следе утакмице против Индијане

ФОТО: Мегабаскет

Прва утакмица ће се играти у ноћи између 13. и 14. августа од 1:30 сати после поноћи по нашем времену, док је друга утакмица заказана за 15. август од 19 цасова по нашем времену.

Обе утакмице ће бити одигране у Атлантис Ризорту на Рајском острву на Бахамима.

Ово је већ трећи боравак екипе Меге на овој егзотицној дестинацији пошто су на Бахамима 2018. године одиграли утакмицу против Кентакија док су 2019. године играли две утакмице против екипе Тексас Тека.

Тренер Мега Баскета Владимир Јовановић је на пут повео 12 играча: Дејшон Смит, Никола Кочовић, Лука Пауновић, Лука Богавац, Никола Ðуришић, Малколм Казалон, Лука Церовина, Никола Јовић, Матеј Рудан, Бориша Симанић, Карло Матковић и Младен Вујић.

Противник Меге ће бити екипа Универзитета Индијана који је петоструки шампион НЦАА, као и последња екипа која је освојила титулу без пораза у сезони, што им је пошло за руком 1976. године.

На клупи Индијане се налази Мајк Вудсон који је поред места помоћног тренера у неколико НБА екипа, био и главни тренер Атланте у периоду од 2004. до 2010. године, као и први тренер Њујорк Никса од 2012. до 2014. године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)